Bejelentette pártalapítási szándékát Márki-Zay Péter

2022. április 11. 11:16
„A Fidesz a nem tolvaj jobboldaliak számára nyilván vállalhatatlan” – jelentette ki pártalapítási szándékát megerősítő posztjában Márki-Zay Péter.

Márki-Zay Péter, az ellenzék múlt vasárnap megbukott kormányfőjelöltje Facebook-posztban közölte új terveit:

„Éppen most van itt az ideje, hogy egy a jobboldaliak széles körében is elfogadható párttal erősödjön az ellenzék, ahol a korrupció vagy a szélsőségesség fel se merülhet.

Fontos, hogy létrejöjjön egy jobbközép szavazóknak elfogadható néppárt, amely az Európai Néppárt hazai partnereként két év múlva elindul az EP-választáson, és addig is teljes erővel szervezi az ellenállást, valamint kiáll a politikai okból meghurcolt ellenzékiek mellett. Nem engedhetjük el azoknak a fiataloknak a kezét, akik az elmúlt hetekben annyi munkát tettek a rendszerváltásba.

A Fidesz a nem tolvaj jobboldaliak számára nyilván vállalhatatlan. Persze a mai Magyarországon a vidéki kistelepülések és a legszegényebbek eléréséhez ennek a pártnak teljesen új szerepet kell találni.

Itt van velünk 120 Kossuth-kör, 27 ezer szavazatszámláló, több tízezer aktivista. Mostantól nem ellenzék, hanem ellenállás van.”

Nyitóképen Márki-Zay Péter, a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje. Fotó: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 209 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha jobbközép néppártot akarsz, akkor miért vállaltad el ezt a dicstelen szereplést egy távolról sem jobbközép néppárt alakulat élén?

Szóval, most már egészen nyilvánvalóan olyan Gémesi és Pálinkás szintre csúszott, hogy a remélt pártja sikere is olyan lesz mint az előbb említetteké...

Ha Langley tovább finanszírozza ezeket, az jó hír. Az azt jelenti, hogy olyan nagyon azért mégsem akarják, hogy Orbán megbukjon.

Sőt, ki kell, hogy Hadházy állítson az unokatestvéréről egy állatorvosi bizonyítványt, miszerint csak ugat, nem harap.

Azoknak a csalódott fideszeseknek akar pártot alapítani, akiket a kampányban meg akart szólítani:-))))))))))
Csak szólok neki, ha ő a kormánynak akár ellenállni, akkor a szavazóknak is ellenáll és így nem fogadja el a választási eredményt. Ez nem demokratikus.

Látom dolgozol a fidesz 2026-os kétharmadán!

Azt hittem, hogy a választás után csak egy bizonyos intelligencia szint feletti politikusokat szemléz a mandiner. A mandiner készíthetne egy összeállítást az ellenzéki pártvezetők, pártelit választás előtti megszólalásaiból, terveiből, jövőképéről, mellé helyezve a vasárnapot követő megszólalásokat, magyarázkodásokat, a szövetségről vallottakat. Már csak a humor kedvéért.....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés