Kedves Baloldali Elit Krémje!

2022. április 9. 8:17

Szánthó Miklós
Facebook
A ti kutyátok kölyke lehet rasszista.

„Ezért veszítettétek el a választásokat. Mert úgy érzitek, nektek mindent lehet, mert azt hiszitek, ti alkotjátok az erkölcsi szabályokat és így akkor alkalmaztok kettős mércét, amikor akartok. Úgyse lesz következménye – gondoljátok még ma is. Nektek lehet cigányozni. A ti kutyátok kölyke lehet rasszista. Ha ezt egy jobbos valaki (színész, zenész, újságíró, elemző, bárki) írja ki, virtuális kibelezést hajtotok végre rajta, digitális lincselést hirdetnétek. Ti, balos politikusok, azonnal LIBE-ülést hívatnátok össze Brüsszelben és kérnétek a NATO Műveleti Stratégiai Parancsnokságát, hogy csapataikat ide irányítsák először, csak aztán Ukrajnába. Ti, liberális híres színészek, akik amúgy is szerettek mindenfélében tanácsokat adni, nyílt leveleket írnátok a New York Times-ba meg a Sehrgeehrter Frankfurter Hochintelligent Zeitungba, amit utána a hazai kuplerájmédiátok szeriőzen szemlézne.

Ti, balos újságírók és »médiamunkások« minden műsorotokban el lennétek képedve, és a lakájtörténészeitek minden hullámhosszon elmondanák, hogy lám, ők megmondták, a magyarok fasiszták. Tele lenne a Facebook »zsöszví roma« hashtagekkel meg profilképekkel, indulnának a »Nemet mondok a Fidesznácikra« csoportok, és Twitteren minden nyelven hirdetnék a szuper, független NGO-itok, hogy »government-backed racism in Hungary«, meg jönne a 'Roma Lives Matter'. De nektek, nektek lehet rasszistának lenni. A ti politikusotoktól bocsánatos bűnnek gondoltátok, hogy pár éve még zsidókat akart listázni. Hallgattatok, amikor a miniszterelnök-jelöltetek arról beszélt, hogy ő tudja, hány a zsidó a Fideszben, meg hogy ő a fasisztákat és a kommunistákat is képviseli. És ti harsoghatjátok - csak azért, mert éppen lelki toprongy mivoltotok miatt történelmit buktatok a választásokon -, hogy »cigányok, kapjátok be«.

Ti minősíthetitek a szavazót, hogy »ostoba«, »koszos a körme«, »vidéki tahó«. Sőt, ti a saját szavazóitokat is éppen most küldtétek el a francba. Azzal, hogy most ti nyögitek ki, hogy Márki-Zayt hülyeség volt indítani, azokat a százezreket hülyézitek le, akiket megetettetek ezzel az előválasztásos maszlaggal. Ez leesett, ugye? Azt hittétek, hogy duplafenekű álnokságaitok következmények nélkül maradnak. Hogy majd lenyelik az emberek. Hogy majd lenyelik a cigányok, hogy azokkal bútoroztatok össze, akik pár éve még gárdamellényben masíroztak - persze azt is a polgári oldalra akartátok kenni.Hát, nem jött össze. Ezért. A kétszínűségetek ma már nyilvánvaló. Diktatúráztok, miközben 3 millió ember szavazott a Fideszre. Minket putyinoztok, miközben a igazi moszkovita posztkommunistákkal árultok egy gyékényen. Minket fasisztáztok, mikor antiszemitákkal bratyiztok. És minket vádoltok rasszizmussal, miközben ti cigányoztok - és erről persze mélyen hallgattok. Oh, csudás jogvédők, européer értelmiségiek, minden bokorban kisnyilast sejtő komcsi, libernyák politikusok, vajh hol vagytok most?

»Nem is úgy gondolta«, ugye? Biztos a Fidesz 54%-a miatti mély lelki deprimáltság az oka - ahogy erről elmélkedett valamelyik, ékezetekkel ellátott graffiti-oldalatokon egy pszichomókus. Hát kis barátaim, ennek a világnak vége. Megsemmisültetek politikailag is, morálisan is. A szavazóitokat már az út szélén hagytátok, de cigány ember se fog már nagyon rátok szavazni. Keserű idők jönnek. Már nektek, kedves baloldali elit krémje. Mert moslék banda vagytok.”

Kép: Szánthó Miklós közösségi oldala

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Így igaz!
A függetlenobjektív ellenzéki propagandisták a számukra kínos, kellemetlen híreket elhallgatják az olvasóik elől.
Az olvasóik még csak a saját buborékjukban képesek tájékozódni.

Emlékszel még a kampánydalra? A hatalom a népé, ezt énekelték igazi, kádári KISZ-es mozgalmi hévvel. Ahogyan ezt még Fletó művelhette annak idején.

A hatalom a népé, és a nép többsége hatalmánál fogva a Fideszt bízta meg a kormányzással. Azért, mert azokat, akiknek a támogatására ez a dal megszületett, nem találta kormányképesnek. Lehet, hogy nem a Fideszt választották, hanem az összefogásnak nevezett, de valójában csak közös kényszerpályát jelentő ellenzéki... nem is tudom mit utasították el.

A hatalom a népé, ti mondtátok, és a nép többsége elutasította azt a magas lóról előadott nagyképűséget, amit te kínodban még mindig előadsz. Pofára esve a magas lóról éppen most poroljátok le magatokat, és mindenki másban keresitek a hibát.

Pedig csak annyi történt, hogy a nép gyakorolta a hatalmát. Nem olyan bonyolult, hogy ne értsd meg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés