Nem működött a propaganda, egyben marad az ellenzék!

2022. április 5. 10:31

Szabó Tímea
Facebook
Az emberek nem hülyék. Nem adjuk fel az igazságért folytatott a harcot!

„A sokéves kitartó, a közösség érdekeit szem előtt tartó közös munka a kerületben meghozta gyümölcsét. Akkorát vertünk a fideszes Bús Balázsra, mint ide Lacháza. Pedig ha volt mocskos, lejárató kampány a 106 körzetben, akkor az enyém biztos a top 3-ban volt. Nem is említem, mert ahogy mindenhol máshol, itt is jelen volt a szisztematikus, szervezett plakátrongálás, a DK-ból kiugrott kamujelöltek és mások elindítása, a szokásos »elveszi a 13. havi nyugdíjat« és egyéb aljas szövegek. Csakhogy nálam nem állt meg Rogán, Bús Balázs és a legsötétebb orosz titkosszolgálati módszerekkel működő fideszes propaganda. Korábban voltam már a Rogán »Anonymus« Tóni által vezérelt gépezetben CIA-ügynök, de miután a legnagyobb fájdalmukra ez nem működött, mert senki nem hitte el, ezután a végképp minden alapot nélkülöző, végletekig szánalmas »kokaincsempészetből származó kampánypénz« idétlenséggel jöttek.

De nem csak »jöttek«, hanem ez ömlött a szenny lakájmédiából, a propagandistáktól, a mindenhova bedobott szórólapokból, az ezzel átmatricázott összes plakátról, Bús Balázs napi 5 posztjából. És most jön a csavar. Nem működött a propaganda! Hiába vergődtek, hiába költöttek szó szerint százmilliókat az én ellehetetlenítésemre, lejaratásomra, hiába állt a titkosszolgálat hónapokig a házunk előtt, rólam nem találtak semmi terhelőt – én velük ellentétben nem loptam, nem csaltam, nem jachtoztam –, ezért kénytelenek voltak kitalálni a legvadabb hazugságokat. De üzenem Rogán Antalnak és Bús Balázsnak, hogy az emberek nem hülyék. Mindezen lejárató próbálkozások ellenére vertük el nagyon azt a fideszes Búst, aki 13 éves polgármesterségéből se tudott előnyt kovácsolni.

Üzenem: nem lopni, nem hazudni, nem lejáratni kell, hanem dolgozni az emberekért! Én ezt ígerem Óbuda-Békásmegyeren, és ezt ígérem az egész országban! Megyek, megyünk tovább, egyben marad az ellenzék, soha nem adjuk fel az igazságért és igazságosságért folytatott a harcot!”

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 180 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyik sem akar lemondani:-)
Pedig más országokban egy ekkora zakó után lemondanak a pártvezetők, társelnökök:-)))))
De ők nem! Ők kitartanak! Pedig a sajátjaiknak sem kellenek már!

Kéne egy vadiúj szociáldemokrata párt. Új arccal.

"Az emberek nem hülyék."
Igen, és ezt a választási eredmények is hűen tükrözik.

Szabó Tímea most megúszta, de élete végéig kísérni fogja az ügynökmúltja, a piszkos pénzből való kampányfinanszírozása, a zavaros ügyei. Mert ezek április 3-a után is rávetülnek. Ha úgy tetszik egy időzített bombán ül, mert bármikor robbanhatnak a most fel nem robbant maga által telepített politikai aknák...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés