Több halálos fenyegetést is kaptam

2022. április 2. 18:02

Parászka Boróka
Facebook
Nincs az a választási kampány, amellyel indokolni lehet ezt a fenyegetést, zaklatást.

„Mivel napok óta több halálos fenyegetést is kaptam kénytelen vagyok a következő lépéseket megtenni a magam és a családom védelmében:

1. minden halállal, erőszakkal fenyegető üzenetet mentek, feljelentést teszek a marosvásárhelyi rendőrségen valamint védelmet kérek.

2. a lakcímem nem nyilvános, panaszt teszek mindenki ellen, aki a sajtóban beazonosíthatóvá teszi a lakcímemet, és illetéktelenül nyilvánosságra hozza azt.. Megillet a nyugodt és biztonságos magánélethez való jog. És nincs az a választási kampány, amellyel indokolni lehet ezt a fenyegetést, zaklatást.

A levélszavazatok megtalálásának helyszínével kapcsolatban: a szemétlerakó, ahol a felbontott borítékokat és a szavazólapokat megtalálta a punctul.ro a jeddi úton, de nem Jedden található. Nem lakott terület, így nem is lehet az én házam közelében. A szavazólapokat a punctul.ro munkatársai találták meg, a helyszínen a rendőrség indított vizsgálatot, és én a helyszínelő rendőrök megérkezte után mentem ki a helyszínre. Órákkal azután, hogy a levélszavazatokról készített felvételek bekerültek a sajtóba. Igaz, hogy én voltam az egyetlen újságíró, aki kiment a helyszínre: ez a helyi és az általános magyar sajtósállapotokat minősíti. ”

Nyitókép: YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 212 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valaki azért a blúzát megtépte.

Kellett az egy Milla, amit MZP felajánlott?

Szerintem a hecc kedvéért magadnak írod a fenyegető leveleket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés