A Marvel-filmek Hulkja Orbán Viktor kiszavazására buzdítja a magyarokat

2022. április 1. 21:35
„Választhatjátok a szabadságot, reményt, befogadást és a békét” – írja Mark Ruffalo a Twitteren.

Mark Ruffalo, akit a legtöbben talán a nagy, zöld Hulkként ismerhetnek a Marvel-filmekből, arra buzdítja a magyarokat a Twitteren, hogy menjenek el szavazni, sőt, váltsák le Orbán Viktort – írta meg a Telex. A portál szerint ugyanígy tett a 2019-es önkormányzati választások előtt is.

„Magyarországi barátaim: hihetetlen lehetőségetek lesz vasárnap. Választhatjátok a szabadságot, reményt, befogadást és a békét. A választás joga egy áldás. És hatalom. Kérlek, éljetek a hatalmatokkal, és segítsetek mindenkinek, akit ismertek, hogy ők is élhessenek a sajátjukkal” – írja Mark Ruffalo a bejegyzésében.

 

Nyitókép: Twitter

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak egy tipikus hollywoodi libsi féreg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés