Nem kicsit sült be a baloldal lejárató kampánya

2022. március 31. 18:23

Kontra
Facebook
Ezek a borítékok úgy kerültek a szemétre, hogy egyetlen hivatalos szervhez sem jutottak el.

„A tettes visszatér a bűntett helyszínére. Parászka Boróka véletlenül éppen abban az erdélyi faluban él, ahol megtalálták a hírekben szereplő szavazólapokat. Micsoda szerencse, a zsigeri Fidesz-gyűlölő újságírónak házhoz jön az anyag. Séta távolságra kellett kimennie.

Összesen 13 szavazólapot találtak és 60 borítékot. Aki kitette a szemetét, az szándékosan azt a látszatot akarta kelteni, mintha egy rakás szavazólapról lenne szó. A baloldali média pedig ezt kihasználva egy zsáknyi lapról beszél. Pontosabban hazudik.

Azt azonban tudni kell, hogy a szavazólapoka – bárhogy is kerültek a falu szélére – érvénytelenek voltak. Nem volt mellettük azonosítólevél, illetve nem voltak lepecsételve. Ezek a borítékok úgy kerültek a szemétre, hogy egyetlen hivatalos szervhez sem jutottak el.

A Transzparens Újságírásért Alapítvány kiderítette közben, hogy a Telex már február közepén beszerkesztette a talált szavazólapokról szóló sztorit, amit ma élesítettek. Akkor ugyanis még korai lett volna előbújni a történettel, tekintve, hogy csak március 15 után kapták csak kézhez a szavazólapokat az Erdélyben élők.

Elég szép öngólt rúgott a baloldal pár nappal a választás előtt!”

Nyitókép: Facebook

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés