Háború vagy béke? – erről is döntünk április 3-án

2022. március 31. 12:00
Már csak pár nap maradt a parlamenti szavazásig, az orosz-ukrán harcok pedig a hazai közélet eddigi témáit is felülírták. A tét óriási. A Mandiner Reakció legújabb részében a két politikai oldal álláspontját mutatjuk be.

***

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. A 2022. április 3-ai parlamenti választás előtt azt próbáljuk meg vázolni, milyen álláspontok rögzültek a nagyobb politikai tömörülések részéről az éppen legfontosabb kérdéssel, a háborúval kapcsolatban.

Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó a csoportkép.....a bal sarokban egy, az országa, a nemzete, az itt élő valamennyi népcsoport, vallás, felekezet, többség és kisebbség megmentésére felesküdött államférfi, a jobb sarokban Hitler szellemi utódai, a rombolás, a pusztítás, az árulás, az önfeladás, a gyökértelenség hordozói.
Hitsorsosaim, szavazzunk a megmaradásunkra, az ország működőképessége megőrzésére, a Fideszre! A fűszerboltot, a bankot, a zöldséges üzletet vasárnap után is kell nyitnunk, be kell mennünk az egyetemre is tanítanunk, meg kell műtenünk a beteget, élnünk kell a velünk együtt élőkkel. Gerendás Peti, Te is csak akkor fogsz tudni szabadon énekelni, ha a Fideszre szavazol. Elég volt egyszer munkaszolgálatra menni, MZP ne akarja megölni gyermekeinket.

A napokban megsimogattam a zseni Hofi szobrát, s újból elmondta nekem, hogy az oroszok fognak legelőször ideérni.....Nekünk kereskednünk kell, mindenkivel, nyugattal, kelettel, déllel, jólétet, biztonságot kell teremtenünk, s nem napi háborús pszichózist......amit az ellenzék képvisel.
S Ti ott, a náci-kommunista összeborulásban......gondoljatok szüleitek, nagyszüleitek szenvedéseire, és szavazzatok a Fideszre! hajrá Orbán, hajrá Slomó!

Csak szólok, fideszes, nemzeti konzervatív= egyelő felelősen gondolkodó magyarral, zsidóval, cigánnyal, s a többi, itt élő nemzetrésszel. Ellenzék egyenlő a hazaárulóval, a külföldi ügynökkel, gyermekeink, unokáink gyilkosaival. /Egy zsidó értelmiségi üzenete egy buta gojnak//

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés