Még mindig nem tudunk semmit Gergő halálának pontos körülményeiről

2022. március 30. 9:43

Perintfalvi Rita
Facebook
Tudom, mennyire fontos lett volna Gergő számára ez a politikai kampányidőszak.

„Még mindig nem tudunk semmit Gergő halálának pontos körülményeiről, sőt még a földi maradványai sem érkeztek haza. Három hónap elteltével sem. Annak ellenére, hogy Gergő barátai elképesztő erőfeszítéseket tesznek az ügyben és sokan a háttérből is támogatják a dolgokat. Mindenkinek hálás köszönet ezért! Ha bármi olyan információt kapok, amit a család enged közzétenni, azonnal megteszem. De egyelőre sajnos nincsen ilyen információm. Ugyanakkor azt is tudom, hogy mennyire fontos lett volna Gergő számára ez a politikai kampányidőszak és hogy nagyon szerette volna elmondani a dolgokról a véleményét. Erre már nem volt lehetősége.

De készült ez a videó, amiben olyan közéleti témákat járunk körül, amelyek megértése nagyon fontos és pont most a választások előtt. Sokat gondolkodtam azon, hogy mi az én etikai felelősségem a videó kapcsán és arra jutottam, hogy muszáj teret adnom arra, hogy hallhassátok Gergőt ilyen módon. Mert tudom, hogy foggal-körömmel küzdött volna azért, hogy egy emberibb és igazságosabb országban élhessünk. Ezért szeretném kitenni a videót, mihelyst a háttérmunkák véget érnek az anyagon. Felvállalva a közzététel összes következményét. Felkészültem lélekben ezekre is.”

Kép forrása: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 122 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Menj el Olaszországba és érdeklődj. Azt viszont kétlem, hogy ez egy
közérdekű téma lenne.

Még mindig nem tudunk semmit. Ez azt jelenti hogy teljesen kizárható az idegenkezűség, semmi olyan körülmény nincs, amivel a kormny kapcsolatba hozható lenne, viszont vagy a züllött életmódja vagy saját elvbarátai végeztek vele. Személy szerint ez utóbbira tippelek.

Buzi belügy....Te hülye liba, nem érzékeled, hogy az embereket most mi érdekli igazán? Vasárnap az emberek elmenni megvédeni Tőletek a gyermekeiket, majd a háborútól, az idegen befolyástól, a hazaáruló ügynököktől, a globális nagytőke által pénzelt, irányított ellenzéktől.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés