Akkor most kinek van igaza?! Ki az aberrált?!

2022. március 30. 15:39

Márki-Zay, el a kezekkel a gyerekeinktől!

2022. március 30. 15:39
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nincs itt semmi látnivaló, álprobléma, kampányfogás, homofóbia – harsogták a baloldali médiumok és a még mindig velünk élő SZDSZ-es háttéremberek a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban.

Márki-Zay Péterről, a baloldal miniszterelnök jelöltjéről már ne is beszéljünk, aki szerint: »Az az aberrált beteges gondolat csak az aberrált fideszes politikusok agyában fogant meg, hogy bárki szülői engedély nélkül nemváltó műtétet akarna óvodásokon végrehajtani«.

Aztán tessék! Amerikában, minden világok legjobbikában, ahol virágzik a demokrácia és a kerítés is kolbászból van.

A jogszabály megtiltja az állami iskolák tanárainak, hogy »a szexuális irányultsággal és a nemi identitástudattal kapcsolatos tananyagot« oktassanak az alsó tagozatos diákoknak, illetve a pedagógusok egyik évfolyamon sem oktathatnak olyan témákat, amelyek nem a tanulók "életkorának vagy fejlődésének megfelelőek".

Akkor most kinek van igaza?! Ki az aberrált?!

Márki-Zay, el a kezekkel a gyerekeinktől!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. április 01. 06:29
A MAI MAGYAR BALLIB ELLENZÉKHEZ KÉPEST A LEGFINOMABB MAGYAR ÉTEL IS CSAK GENYÓSZAR...HABBAL.
budapesti
2022. március 31. 09:39
Kaleta még Gyurcsány alatt kezdte. Persze erről nincs szó. Ahogyan arról sem, hogyan nyomul a buzilobby világszerte és teszi tönkre szisztematikusan a gyerekeket és felnőtteket is. Ehelyett van mellébeszélés, rágalmazás. Hányinger az ellenzék. Döntöttem. A Fideszre fogok szavazni.
Lajoss
2022. március 30. 18:02
Kaleta Gábor.
Perczel Éva
2022. március 30. 17:03
De Sade Márki azt sem tudja, hogy 6 vagy 7 gyereke van. Na ez, már önmagában elég aberrált!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik