Üzenet Rákay Kálmánnak

2022. március 29. 19:03

Varga Zoltán
Facebook
Írod, hogy kiszabadultam a diliházból. Sajnos tévedsz.

„Üzenet Rákay Kálmánnak. A diliházból.

Drága Kálmán, édes komám!

Megleptél! Pedig, mikor kiderült, hogy Győzike és Pataki Attila szellemi honvédek után sorjáztok, azt hittem, mindent láttam. Ezt az akadémiai szintet, intelligenciát, úrias eleganciát már nem tudjátok fokozni. Tudtátok! Nyugi-nyugi cimbora, nincs vele különösebb bajom, nektek ez jutott. Gondoltam, ez már a gödör alja, de kiderült tévedtem.

Van még tartalék, bőven van lejjebb a szellemi honvédelemben, ha már téged kérnek gazdáid, hogy írj valamit. Rólam. Ez nagyjából az a kategória, mikor Kósa Lajosnak beszélni kell(ene).

Kálmán! Hát mi a pikli van itt? Elfogytak az írástudók? Tényleg ti maradtatok az illiberális »csodafegyver«? Lajossal? Hinnye, de szép! Írod, hogy kiszabadultam a diliházból. Sajnos tévedsz. Zártosztály ez barátom a javából, ahol tízmillióan szenvedünk egy hibbant nemzetvezető-imitátor dilijétől meg hasonszőrű lakájaitól. Tőletek barátom, már vagy tizenkét éve.

Bolond a helyzet de ezt te is tudod. Mi más is lenne, ahol te meg Kósa Lajos vagytok az utolsó kis cintárnyéros, akiknek bizony őrülten kell verniük a kis szerszámukat, hogy felfigyeljenek rájuk abban a zenekarban, ahol a Kedves Vezető lehet a karmester. Kicsit sajnállak is érte. Áruld már el nekem és az elképedt publikumnak, hogy tényleg nektek kell(ene) megvédeni Putyin hasznos idiótáját, az éppen helikoptereset-tábornokosat játszó Kedves Vezetődet?

Tőlem? Jó, jó! Tudom én, hogy rég nincs már a karmelitában spiritusz, muníció, agy, már vagy tíz éve, de tényleg csak ti maradtatok? Hát rajta komám, kapjátok össze magatokat, de mielőtt nekiveselkednétek, simogasd meg a luxusmercid kormányát meg a várbeli ingyenkéród kilincsét, mert a te sztorid, a te és a többi gazember haverod története nagyon a végéhez közeledik.

Sokszor csókol vz.

Utóirat: Én is szeretlek Kálmiiii!”

Nyitókép: Facebook

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Írod, hogy kiszabadultam a diliházból. Sajnos tévedsz."

Még mindig a diliházban van?

"Írod, hogy kiszabadultam a diliházból. Sajnos tévedsz."

Tehát még mindig bent tartanak.

Tudja valaki, hogy ennek a komának miért akadt be a Kósa? Mert az Orbán minden hasonszőrűnek beakadt, rémálmaik vannak tőle, de hogy valakinek Kósától is, ahhoz külön tehetség kell. Valaki ajánlja be a gyuribácsifiának.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés