Jól figyelj Márki-Zay, mert csak egyszer fogom elmondani

2022. március 29. 17:43

Rákay Philip
Facebook
Nem pusztán egy össsze-vissza hazudozó, arrogáns, személyiségzavaros alak vagy, de még műveletlen is!

„Jól figyelj, márki-zay, mert csak egyszer fogom elmondani!!!

Nem pusztán egy össsze-vissza hazudozó, arrogáns, személyiségzavaros alak vagy, de még műveletlen is! Elbábozom neked a magyar történelem idevágó részét, mert úgy látom, ez kimaradt a tanulmányaidból...

Amikor azt fröcsögöd úton-útfélen, hogy: »Rákosiék amatőrök voltak Orbánékhoz képest«, azzal tudod mit teszel, te elvetemült? Relativizálod egy aljadék, kommunista tömeggyilkos rendszer bűneit. Zárójelbe teszed magyar emberek millióinak szenvedéseit: a B-listázásokat, a kulákveréseket, a bestiális politikai gyilkosságok egész sorát, az ÁVH keretlegényeinek szadista, vadállat ösztöneiből felbuggyanó kínzási módszereit, a vallásos emberek és az egyházak elleni infernális támadást, az államosításnak nevezett magántulajdon-rablást, a kékcédulás választásokon – különböző módszerekkel – elcsalt egymillió szavazatot, az egymillió ártatlan ember ellen indított bűnvádi eljárást, a kivégzéseket, a fekete autók és a csengőfrász, a kommunista terror generációkon át ható, a néplélek lemélyebb rétegeibe magát befészkelő borzalmát.

Ezt teszed, te érzéketlen, felfuvalkodott hólyag! Nem baj, nem felejtjük el ezt sem! Javaslom: ápilis 3-ra készíttess kellő mennyiségű antidepresszánst az eredményvárótokba, de néhány klinikai szakpszichológusról is gondoskodhattok. Remélem, szükséged lesz rájuk! ”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés