A félnótás baloldali celeb-bohóc beindult, és Zelenszkijt utánozná

2022. március 26. 11:14

Kontra
Facebook
A főrendezője szokta is mondani, Nagy Ervint elnöknek!

„Nagy Ervin a maga ripacskodó stílusúban nyilatkozott pénteken a Klubrádiónak. Az interjú lényege a következő: Nagy Zelenszkij példájából kiindulva arról ábrándozik, hogy egy napon ő lesz Magyarország elnöke.

De ne szaladjunk még ennyire előre. Nagy Ervin ugyanis főszereplő az RTL Klub A tanár című sorozatában. A párhuzam tehát innen származik: Volodimir Zelenszkij színészként A Nép szolgája című sorozatban tanárt játszott: akit államfővé választottak. Az ukrán elnök később megalapította A Nép szolgája nevű pártot és tényleg Ukrajna elnöke lett.

A klubrádiós interjú átiratának mondanivalója a következő: Az ukrán elnökkel, Zelenszkijjel való összehasonlításon Nagy Ervin jót nevetett, »érdekes áthallás«, hiszen az ukrán elnök is színészként kezdte. A színész elárulta, hogy az igazságérzete miatt sokszor hallatja a hangját a társulatán belül és a nagyvilágban is, főleg, amióta a »sajtósúlya miatt felkapják az emberek a fejüket, ha megszólal«. Említette, hogy a szinkron szakszervezeteknél is kisebb forradalmat indított el. A főrendezője szokta is mondani, Ervint elnöknek! Ezt meg szokta mosolyogni, és „az ember elgondolkodik, hogy akarja-e az országot, hogy a nyakába vegye, vagy inkább a szakmájának éljen. Ez dilemma".

Azt mondta, hogy az igazságtalanság és a túlzás ellen bármelyik politikai erőnek nekimegy. Magában még nem látja azt a potenciált, nem is szokott arra gondolni, hogy elindul, »mint Zelenszkij bácsi«.”

Nyitókép: MTI / Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés