Hodász atya védelmében

2022. március 22. 8:57

Perintfalvi Rita
Facebook
Kicsinálták, mint Homonnayt és ezt próbálják velem is megtenni szüntelenül.

„Igen, így működik a kormánymédia lélekgyilkos terrorja! Ez egy tudatosan felépített stratégia, pszichés hadviselés, amit a legtöbb ember képtelen elviselni. Minden ellenzéki véleményformálót meg akarnak törni, el akarnak tüntetni. Először lélekben akarják meggyilkolni őket. Ezt tették Homonnay Gergellyel is, ezt próbálják velem is megtenni szüntelenül, nap mint nap. Pont ezért pereltem be nemrég Gajdics Ottót, mert azt írta rólam, hogy én vagyok a »teológus bőrbe bújt sátán«. Amúgy most elárulom, hogy vele párhuzamosan bepereltem Bayer Zsoltot is, aki meg arról hadovált, hogy szerinte én b*zi vagyok és ezért minden egyes szexuális együttlétet, amikor a férjemmel vagyok együtt, abúzusként élek meg, miközben egy nőre gondolok. Na, persze nem pont ezért pereltem be, és azt most nem is árulom el neki, hogy miért. Hamarosan majd úgyis megtudja. Szóval így megy ez! Ez az igazi lelki terror! És a Magyar Nemzet az egyik melegágya az ilyen aljas írásoknak. (...)

Hogy jön ahhoz a magát díszkereszténynek tartó Bayer Zsolt, hogy ilyesmit vessen Hodász András szemére? Jó, hogy nem írja le egyenesen azt, hogy minden ellenzéki érzületű katolikus pap b*zi és egyben pedofil! Tényleg megáll az ész! Hát, hogy sikerült Bayer Zsoltnak pont Hodász atyát betalálni ezzel az ótvar dumával? Nem lehet, hogy a Fideszben kicsit több pedofil-gyanús embert találhatott volna? Kaleta Gábor, Fohsz Tivadar, Sz. Balázs? Ezek a nevek nem mondanak semmit? És ha már itt tartunk, te Bayer Zsolt, te mit tettél eddig az egyházban bántalmazott áldozatok védelme érdekében? Nagyon szeretném, ha sorolnád, mikor, kinek, milyen módon segítettél! Kit hallgattál meg, kihez voltál egy jó szavad, kivel tudtál együtt érezni? Hodász tudom, hogy több áldozatnak is nyújtott már segítséget és abban is biztos vagyok, hogy ez a téma mélységesen megérintette őt. (...)

Szóval én demokrataként rendkívül szomorú vagyok, hogy egy fontos hang, amely volt elég bátor sem fehérnek, sem feketének lenni, ismét elhallgat. Elhallgat, mert megtörték, mert kicsinálták, mert a pszichés hadviselésükben végül maguk alá gyűrték. Ez mindannyiunknak veszteség! Legyünk akár hívők, akár ateisták, akár konzervatív hívők, akár progresszívak, mint én. Bármennyire is nem mindenben értettem egyet Hodász Andrással, azért mindig, minden egyes nap harcolnék, hogy elmondhassa azt, amit gondol és amit érez. Mert ehhez neki joga van, mint ahogy nekünk jogunk lenne őt hallgatni! És ha ezt többé nem teszi meg, mert már nem bírja az ellencsapást, akkor ismét szegényebb lett a demokrácia, és erősebb lett a minket körülvevő és egyre inkább megfojtó diktatúra.”

Nyitókép: YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a Márky Zay nőnek születve. Ugyanaz a buta, zavaros stílus.

Varga Judittal kapcsolatban épp ő terjesztette ugyanezt. Érdekes, ha vele szemben terjeszti valaki, az becsületsértés. Ki kellene állni és bevállalni.

Halálos? "Spot on."

Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés