Csutinak annyi ismeret sincsen a birtokában, mint egy átlagos újságolvasónak

2022. március 22. 7:39

Juszt László
Facebook
Így már érthető, miért tart 400 forint körül a forint.

„Nem hiszem el, hogy a Csutinak annyi ismeret sincsen a birtokában, mint egy átlagos újságolvasónak. Ma, a brüsszeli találkozó előtt a következőket mondta: »A NATO területén kívül katonai akciókba bonyolódni nem dolga a NATO-nak. Magyarország álláspontja világos, sem katonát, sem fegyvert nem akarunk küldeni a NATO területén túlra.« Akkor most tudja meg tőlem, amiről ezek szerint a HM őt nem tájékoztatta. Jelenleg összesen 10 országban, 14 külföldi misszión vannak magyar katonák. Pluszban szerepel a tervekben a száheli szerepvállalás is a programban.

Tehát katonáink – 700-an – a mai napon  Koszovóban, a NATO által vezetett KFOR-békefenntartó erőben, Bosznia-Hercegovinában, a NATO szarajevói parancsnokságán, Olaszországban, ahol törzstiszti, logisztikai és hadműveleti jellegű feladatokat látnak el, Irakban, ahol elsősorban az Iszlám Állammal és más terrorszervezetekkel szemben támogatják a helyi védelmi szervezeteket, Cipruson, ahol törzsbeosztásokban, rendész beosztásokban teljesítenek szolgálatot. Megfigyelői feladatokat látnak el a katonák Grúziában és Nyugat-Szaharában, kiképzési, felkészítési feladatokat teljesítenek Maliban, illetve jelen vannak Kuvaitban és Libanonban is.

Ja, és támogatói beosztásban dolgoznak Németországban, Spanyolországban, Angliában és az USA-ban is. Hát azért az elgondolkodtató, hogy valaki miként hozhat felelősen döntéseket ilyen hiányos ismeretek birtokában? De így érthető lehet az is, hogy miért tart 400 ft körül a forint. Hogy másról ne is beszéljünk...”

Kép forrása: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 126 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jusztnak: Orbán Viktor nagyszerű politikus!:-)))

"...miért tart 400 forint körül a forint" - az 1946-os bevezetéséhez viszonyítva?

Juszt: arrogáns, nagypofájú de mikrotehetségű.

400 forintért már sajnos 400 forintot kell fizetni. Régebben viszont 300-ért adtak 300-at. De ha MZP-re szavazol 150-ért fognak 150-et adni.

Na, ez a dagadt libsi faszszopó is előkerült.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés