Intézményesített gyilkossági kísérlet

2022. március 21. 10:50

Volner János
Facebook
Döbbenetes irányelveket tett közzé a WHO.

„A WHO azt javasolja minden ország számára, hogy korlátozások és megkötések nélkül, egészen a születés pillanatáig tegyék lehetővé a terhességmegszakítást.

Egészen elképesztő és döbbenetes javaslat. Az abortuszhoz való hozzáállás szoros összefüggésben áll az élethez, valamint az élet tiszteletéhez, szentségéhez való hozzáállással. Ahol az abortuszhoz való hozzáférést a végtelenségig egyszerűsítik, sőt, burkoltan még biztatják is, ott a társadalom egészséges immunrendszerét, az élet igenlésének kultúráját teszik tönkre és váltják fel a halál, az elfogyás kultuszával.

Ha egy társadalomban uralkodóvá és elfogadottá válik az a nézet, hogy a magzati élet semmit nem ér, ott az emberek közti viszony, az egymáshoz való hozzáállás is leértékelődik és megbetegszik.

Európa egyik legnagyobb szellemóriása, Nietzsche mondta: »Eljő az idő, amikor a bűn válik erénnyé és az erény válik bűnné«. Sajnos ez a fenyegető folyamat egyre inkább száguld a rémisztő kiteljesedése felé. Identitáspolitikai és kulturális háború zajlik a hagyományos nyugati civilizációval szemben.”

Nyitókép: Sebastian Kaulitzki / SCIENCE PHOT / SKX / AFP. Illusztráció.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már Nietzsche előtt, sokkal hamarabb jelezte az Úr Jézus: ha nem hisztek, nem maradtok meg!

Igazad van. S látható, hogy egy kezdetben még relatíve visszafogottnak látszó mentalitás miként fejleszti ki a csirájában már meglevő fékezhetetlen és gátlástalan embertelenségét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés