Orbán épp tábornokot játszik

2022. március 20. 7:21

Varga Zoltán
Facebook
Leszerepeltél, komám. Voltál te már minden, csak elítélt nem. Még!

„Most a »keleti határszélen« éppen vezénylő tábornokot játszik. Debrecenben! De az ég szerelmére, hát senki nincs, aki szólna neki, hogy Debrecen nem a keleti határszél? Ó, anyám! De komolyan, nem unják még ezt a szerencsétlent? Nem unják, hogy volt ez már minden? Árvízi hajós gumicsizmában, böllér – nnna, az a szerep volt önazonos. Az nagyon ráillett. – szintén gumicsizmában, járványorvos hófehér kezeslábasban-maszkban-kapucniban, mint valami túlfújt gumikesztyű, egyedül csak szimplán ember nem volt. Valahogy az a szerep kimaradt. Most újabban meg ellentengernagy, vagy Napóleon, vagy a pikli tudja mi a maskara rajta, de repdesnek ide-oda legalább kurvadrága helikopterekkel a semmi és a valami határán Debrecen és Felcsút között, miközben a körötte ugráló hadsereg annyira nem képes, hogy néhány rohadt kivénhedt ezeréves ócska volt szovjet drónt nemhogy leszedjenek, egyáltalán 40 perc alatt észrevegyenek.  Nem! Az átrepüli az országot, beinteget tán még a karmelitába is, ezek meg itt nyöszörgik, hogy megvédik az országot!

Mitől pubi? Az EU támogatásoktól? Mert ez sikerült neked öcsém! Kiiratkozni egy normális világból. Szétlopni, tönkretenni egy országot. Ebben vagy jó egyedül. Mit nyertél te meg? A pálinkaszabadságharcot. Gratulálok! Abban vagy kurv@ jó! Az meg is látszik rajtad. Ahhoz van eszed. Szóljon már neki valaki az ég szerelmére, hogy elmúlt a gyáva, hazug papírtigrisek, a virtuális sallerkirályok kora! Vége a farsangnak, a maskarádénak, a páváskodásnak. Most a hősök korát éljük. Embernek kéne lenni. EMBERNEK! Csak az neked nem megy. Soha nem is ment.Most nem egy 90 éves öreg bácsika ellen kell szájkaratézni. Már nem elég hányáskék milliárdos, kormányzati plakátokon üzengetni, mert az orosz drónokat eregetőket a legkevésbé sem érdekli néhány dróton rángatott Putyin-báb pávatáncos pojáca. Emberek halnak meg, családok válnak földönfutóvá, menekülnek szülőhazájukból, mert a haverod többet szívott a megszokottnál, te meg farsangosat játszol?

De, komolyan! Menj már tábornokosdit bábozni haza, a várba, vagy bárhova a tekeddel, repülőiddel, maskaráiddal. Leszerepeltél komám. Ócska vagy és átlátszó. Voltál te már minden, csak elítélt nem. Még!”

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 196 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Most a hősök korát éljük." Aha! Azért vetted fel az alufóliából készült sisakodat, mert háborúsdit játszottál, te idióta!

https://api.hvg.hu/Img/54bc8a0..

Megint eldöntöttem, hogy nem szavazok a baloldalra.

Nos az ilyen primitív tuskóktól kell megmenteni április harmadikán az országot. Ez a féreg a keretlegények, az ÁVH-s gyilkosok vérvonalát jeleníti meg. A legaljasabb emberi ösztönöket, mindent, amit egy normális, családját, hazáját féltő kulturált ember zsigerileg elutasít. Kitűnő ötvözete a náci-kommunista embertípusnak, az új ellenzéki arculat hiteles dagerrotípiája.

Az árvíz idején nem írtad azt, hogy Orbán gátőrt játszik. Miért nem?

Látod, ez a magyar mucsa, pártként megformálva.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés