Április 3-a után minden pedagógus megkapja az 50%-os béremelést

2022. március 20. 10:10

Szabó Tímea
Facebook
Mindig van lejjebb: az EMMI azoknak mond köszönetet, akik tanítanak.

„Mindig van lejjebb: az EMMI azoknak a tanároknak mondott köszönetet, akik nem sztrájkoltak. Mi viszont minden tanárnak hálásak vagyunk, akik évek óta éhbérért oktatják gyerekeinket. És külön köszönet azoknak, akik most kiállnak! Április 3-a után minden pedagógus megkapja a megérdemelt 50%-os béremelést és megbecsülést!”

Kép forrása: Facebook

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyugodtan mondhattál volna 300 százalékot is...............

Tegnap tartott ez Óbudán piacos találkozót vagy az anonymus ügy elvette a kedvét?

A fedezet nélküli, kizárólag kampánycélokat szolgáló béremelési trükköt Medgyessy már eljátszotta, majd jött az IMF hitel, az egész társadalom fizette az árát. Aljas dolog ilyen ígéretekkel kampányolni, az teszi ezt, akinek nincs valós, a társadalom egészét érintő programja. Arra jó, hogy a pedagógusok ellen hergelje az embereket, hiszen más területeken dolgozók is joggal tarthatnának igényt hasonló mérvű emelésre. Ha komolyan gondolja Timike, akkor jelentse be, hogy minden ágazatban, szakmában, munkaterületen azonnali ötven százalékos béremelést hajtanak végre. Rajta. Majd tegye mellé az emelések fedezeti oldalát., a pedagógusokra vonatkozóan is. Felezik Karácsony tanácsadói számát, megszüntetik Jávor Benedek felesleges pénzkidobást jelentő státuszát, az ellenzéki képviselők felajánlják, hogy győzelmük esetén felezzék képviselői fizetésüket, az országgyűlésben és az önkormányzati testületekben? Szembeszegülnek a NATO-val, leállítják a hadseregfejlesztési projekteket?
Igen, emelni kell a nemzet napszámosainak a bérét is, ezt fogja tenni Orbán Viktor a következő ciklusban.

Melyik költségvetési tétel rovására?

A te több, mint 2 milliós fizetésedhez képest éhbérért, egyébként hazudsz.
50%??? Biztos, hogy nem adnátok meg, igaz, hogy lehetőségetek se lesz rá.
Majd azt mondanátok minden szektornak, hogy üres a kassza, Orbán mindent ellopott, nem tudtok fizetni, majd.

Ilyen is volt már egyszer. 2002-ben a választási kampányban megígérték, odaadták (inkább 40% lett az végül, nem 50), megnőtt az államadósság, a következő években viszont nem volt béremelés és elinflálódott, amit adtak. Így emelnek bért a bolsik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés