Szentendre első embere szerint Bohár Dániel az orosz elnyomó csapatokat szolgálja ki (videó)

2022. március 17. 16:35
Fülöp Zsoltnak még Z. Kárpátról is az oroszok jutnak eszébe.

Szentendrén tartott fórumot csütörtök délelőtt Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje és Buzinkay György, a Pest 03. számú választókerület jelöltje.

Az eseményen megjelent a város polgármestere, Fülöp Zsolt is, akinek nem tetszett, hogy a fórumon jobboldali újságírók is részt vettek. Kifejezetten ideges lett, mikor a Pesti TV munkatársát, Bohár Dánielt meglátta. Ahogy Bohár fogalmazott a közösségi oldalán megjelent videójához írt szövegében: „alig tudott uralkodni magán”.

Mikor a riporter hozzáfordult, hogy megkérdezze, mi a véleménye Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselő karlendítős botrányáról, Szentendre első embere csak annyit válaszolt, hogy

„Ön kiszolgálja az orosz elnyomó csapatokat!”

Bohár erre így reagált, hogy „Sajnálom, így nehéz interjút készíteni Önnel!” Majd megköszönte a lehetőséget.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kedvenc, de egyre demagógabb zsidó rádióm, a Spirit FM egyik mai műsorában egy tehetségtelen senki arról elmélkedett, hogy miként érvényesül az orosz média szabadság. Sikerült kimondania, hogy a magyar kormány mindent megtesz az ellenzéki média elhallgattatása érdekében, na ekkor elszakadt a fonál. kedves Spirit szerkesztők, Titeket jobbára a zsidó értelmiség hallgat, magamat is beleértve, de ekkora hazugság már az Orbánt gyűlölők torkán sem megy le. nem lehettek ennyire hülyék, ilyen szolgai kiszolgálói a fasiszta-kommunista koalíciónak. Ennyire hazugok, az ellenzék minden szinten dől a médiából. ugye tudjátok, az, hogy zsidóként felsorakoztatok, lepaktáltatok a zsidókat gyűlölő MSZP-vel, Jobbikkal, hányingert kelt a Lipóciában békésen sörözgető zsidó kispolgárban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés