Gődény pártja támogatja az Ukrajna elleni orosz inváziót

2022. március 16. 8:18
A Normális Élet Pártja szerint az orosz agresszió a világbékét szolgálja.

„A NÉP támogatja az Ukrajna elleni inváziót”, írja a Gődény György vezett párt a közleményükben. Szerintük Oroszország érvényt szerez biztonságpolitikai törekvéseinek, mert „e törekvés a világbékét szolgálja, és elutasítja a megsegítésre szolgáló ukrán fegyverszállításokat, mert ez az orosz pacifikálást akár hosszú távon is ellehetetlenítheti, ami pedig akár egész Európát destabilizálhatja.” 

Hozzátették:

„Az orosz intervenció oka az, hogy a nyugati államok elutasították azt az orosz követelést, hogy Ukrajna és Grúzia a későbbiekben semleges államok legyenek,

így a nyugati államok vezetése tehető felelőssé e gyilkos háború kirobbanásáért. Érthetetlen, hogy a nyugati vezetők miért ragaszkodnak továbbra is Ukrajna lehetséges NATO tagságához, ha ez pusztító hatású lehet nem csak az ukrán népre, de egyben Európára is. Megmagyarázhatatlan, hogy a nyugati demokráciák miért nem tisztelik az orosz népet, miért nem tartják szem előtt, hogy a világbéke előfeltétele a viszonylagos erőegyensúly, mely Oroszország számára a legfontosabb szempont?”

Gődényék szerint

Oroszország ebben a konfliktusban valójában nem agresszor, hanem áldozat,

és Ukrajna nem egy megsegítendő állam, hanem egy destabilizált állam, amit eszközként használnak Oroszország ellen – de ami egyben Ukrajna pusztulásával jár. „Követeljük, hogy a nyugati államok tegyenek hitet a béke mellett, állapodjanak meg egyoldalúan Ukrajna semlegességéről, tegyenek le Ukrajna NATO tagságáról, mert jelenleg ez jelenti a legnagyobb fenyegetést Európára!”

(MTI-OS)

Nyitókép: YouTube

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Úgy van! 6 lájk! Gratula a Mandi olvasóinak.

Ukrajna mindent megtett ezért az orosz támadásért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés