Kiemelt rendőri készültségre van szükség Erzsébetvárosban

2022. február 19. 8:16

Niedermüller Péter
Facebook
Mindennapos a drogkereskedelem, a prostitúció.

„Ma délben a Polgármesteri Hivatalban tárgyaltam Dr. Terdik Tamással, Budapest rendőrfőkapitányával, és Türi Árpáddal, Erzsébetváros rendőrkapitányával. Az egyeztetés során egyetértettünk abban, hogy Erzsébetvárosban kiemelt rendőri készültségre és jelenlétre van szükség, hiszen Belső-Erzsébetvárosban még mindig mindennapos a garázdaság, a drogkereskedelem, a prostitúció.Főkapitány úr azonnali hatállyal elrendelte a fokozott rendőri jelenlétet Belső-Erzsébetváros egész területén, és megállapodtunk abban, hogy mostantól fogva rendszeresen lesznek váratlan és átfogó ellenőrzések. Emellett a közeli napokban telepítésre kerülnek új, nagy teljesítményű rendőrségi kamerák is, amelyek lehetővé teszik az eddigieknél hatékonyabb felderítést és az utókövetést.

Az általunk is tapasztalt és az erzsébetvárosi polgárok által is többször jelzett problémák ügyében az egyeztetések folytatódnak a jövő héten Főpolgármester úrnál, ahol mindenekelőtt a Madách tér és környékének rendészeti problémái és az ott sürgősen szükséges intézkedések kerülnek megvitatásra. Mindez annak érdekében, hogy Erzsébetváros lakói mindenkor és mindenütt biztonságban érezhessék magukat. Az Önkormányzat számára ez kiemelt prioritás, aminek érdekében minden rendelkezésünkre álló eszközt megragadunk.”

Kép forrása: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 164 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szokásos önkormányzati ellenzéki tehetetlenség. Niedermüller most be van ijedve, mert tudja, hogy az évek óta tartó slendriánsága a kampányban nagyon visszaüt.

Trócsányi a nyomába se léphet az Alkotmánypótlékot író Szájernek, akárhány ügyvédi irodája is van New Yorkban!
Na!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés