Fidesz: Karácsony Gergely „bosszúbizottságának” se jog-, se hatásköre nincs más kerületek fölött

2022. február 17. 20:52
A kormányhivatal kimondta: a főváros nem hozhatta volna létre a kerületeket vizsgáló bizottságot – közölte a budapesti Fidesz.

„Már nem lehet több kifogása Niedermüller Péternek, a VII. kerület polgármesterének: indítson vizsgálatot saját kerületében, ha problémát észlel” – közölte a Fidesz budapesti szervezete csütörtökön Facebook-oldalán.

Azt írták: a kezdetektől fogva mondták, de most már a kormányhivatal is megállapította, hogy Karácsony Gergely főpolgármester „bosszúbizottságának” se jog-, se hatásköre nincs más kerületek ügyeit vizsgálni. A kormányhivatal kimondta: a főváros nem hozhatta volna létre a kerületeket vizsgáló bizottságot– közölték.    

Mi már a januári közgyűlésen is felhívtuk Karácsony Gergely és a baloldali képviselők figyelmét, hogy a bosszúbizottságuk jogszerűtlen, de ismét nem hallgattak ránk”

– fogalmaztak, hozzátéve: „nekik ugyanis fontosabb volt, hogy eltereljék a botrányos Városháza-ügyről a figyelmet”. Most viszont már nem lehet több kifogása Niedermüller Péternek. Ha a VII. kerület polgármestere problémát észlel, indítson saját kerületében vizsgálatot – írta a budapesti Fidesz, megjegyezve: „úgy, ahogy erre minden lehetősége megvolt az elmúlt két és fél évben is”.

(MTI)

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés