Hont András: Márki-Zay nem tudja elképzelni, hogy valaki azt mondja mindenféle érdek nélkül, amit gondol

2022. február 15. 17:38
Reagált Márki-Zay szavaira a publicista.

Mint arról mi is beszámoltunk, Bohár Dániel kérdésekkel fordult Márki-Zay Péterhez a miniszterelnök-jelölt fasisztázása kapcsán, a beszélgetésben pedig szóba került Hont András is. Róla Márki-Zay Péter úgy nyilatkozott, hogy „nem biztos, hogy ellenzéki. Hont Andrásnak a legfontosabb feladata úgy látom időnként, hogy engem kritizáljon. Ez egy nagyon szép és még az is lehet, hogy nagyon jól fizető állás.”

„Márki-Zay megszállottan mutatja, hogy vele új korszak kezdődik”

Hont András terjedelmes Facebook-bejegyzésben válaszolt a baloldali minizsterelnök-jelöltnek. „Amennyiben ellenzéken ezt a tehetségtelen, kontraszelektált, kisstílű, fantáziátlan, pénz- és hataloméhes bandát értjük, akkor nem biztos, hogy nem vagyok ellenzéki, hanem biztos, hogy nem vagyok ellenzéki. A rendszerhez fűződő viszony más kérdés” – fogalmazott.

Márki-Zay Péter, úgyis mint az őszinteség szobra, nem tudja elképzelni, hogy valaki azt mondja mindenféle egyéb érdek nélkül, amit gondol

– folytatta gondolatmenetét a publicista.

Hont András azt is írja, Márki-Zay viselkedése pont az elmúlt 20 év logikáját követi. 

Márki-Zay Péter megszállottan mutatja, hogy vele új korszak kezdődik, pedig ezek a sunyi inszinuációk pont, hogy folytatásai az elmúlt húsz évünknek.

A nem behódolókat illető rágalmak, a sajátjait minden alól föloldozó vak fanatizmus, a végtelenül lebutított „vagy-vagy”-szemlélet azt jelenti, hogy ebben az országban minden változatlan marad” – fogalmazott.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Makinak Lakatos Marlonbrandóval kéne vitatkoznia. Összevethetnék
nézeteiket, hogy hogyan kell a gyerekeik számát megsaccolni.

A kényszeres NER-ezéstől eltekintve jó írás.

Nehéz belekötni.

(Márki-Zay-nál nekem már tavaly nyáron feltűnt ez az eszelős árulózás... mindenkit "kilóra megvett a Zorbán"... kb. ez a világmegfejtése, teljesen bolond.)

,,A kínálat adott és meglehetősen szűkös, ez van a polcokon, más nincs. Ebből kell választani, a lehető legkevésbé rosszat. ,,

Nem ,,a lehető legkevésbé rosszat,, kell választani, hanem a legjobbat.

ÉS a kormányoldalt.

Ez a NER-ezésetek egy az egyben a 40-es, 50-es évek bolsevik sztálinista-rákosista logikája. Akkor FASISZTA volt mindenki, aki 10 centivel kilógott a Moszkvából diktált kommunista irányvonalból...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés