Baloldali elemző Márki-Zayról: Nem tartanám meglepetésnek, ha magába szállna és lemondana

2022. február 14. 21:17
Nagy Attila Tibor szerint Márki-Zay a fasisztázással „vagy nem tudta miről beszél és akkor az a baj, vagy tudta, hogy miről beszél és akkor még nagyobb a baj”.

„Nem értem, tényleg nem értem. Az a politikus, aki képtelen a saját szavai felett uralkodni, hogy tudna egy országot vezetni?” – tette fel a költői kérdést Hont András műsorában Nagy Attila Tibor. A politikai elemző ezt annak kapcsán mondta, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a fonyódi fórumán tartott beszédében kifejtette, hogy az általa vezetett koalíció a kommunistákat és a fasisztákat is képviseli.

Putyin reggelire megenné

„Márki-Zay Péter ezzel egyértelműen bebizonyította, hogy alkalmatlan Magyarország vezetésére. Arra kérem a hallgatókat, gondoljanak csak bele, hogy egy ilyen politikus, hogy tudna tárgyalni Macron francia elnökkel, olaf Scholz német kancellárral, Putyint már meg sem merem említeni, mert ő reggelire meg tudná enni” – hangsúlyozta Nagy Attila Tibor, aki szerint ez már a sokadik olyan alkalom, hogy Márki-Zay össze-vissza beszél.  

„Ennél a kijelentésnél két lehetőség van: vagy nem tudta miről beszél és akkor az a nagy baj, vagy tudta, hogy miről beszél és akkor még nagyobb a baj, mert hát kommunistákat és fasisztákat, hogy akar egy miniszterelnök-jelölt képviselni. Én azt sem tartanám nagy meglepetésnek, ha magába szállna és lemondana a miniszterelnök-jelöltségről” – vélekedett az elemző.

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Összesen 220 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fletótól szerintem naponta kell elzárni a netet, nehogy kinyírja MZP-t egy bejegyzéssel.

Rémálmaiban se hitte volna, hogy MZP tényleg napi szinten ledob egy atomot az ellenzékre.

Sőt, csak rontott a helyzetén ez a jelölés és az országos népszerűség. Már mentálisan.

Előválasztáááááááás!

Igen, nézem én is... keményen kettéhasította a hardcore ballib tábort...

Próbálták elzsilipelni, de szerintem már átszivárgott a víz...

Tudod János bá' amióta az EU a lényeg, a gazdaság helyett az "értékekre" az ideológiára helyezte a hangsúlyt és az ideológia, meg az "értékek" mentén akar minket kinyírni, azóta nem érdekel a lopásról, korrupcióról hajtogatott mantrátok. Egy okot mondj, miért kéne elhinnem, hogy az összefogás nem ugyan úgy folytatná?

Ha viszont az ideológia fontos, és "értékek", ha ez a lényeg, akkor az én irányultságomhoz a FIdesz áll közelebb, és a magam részéről a kérdés le van zárva. Nagyon sokan vagyunk ezzel így.

Na, mi van? Megjött a kilövési engedély?

Már csinált. Ha jól meggondoljuk, többet is.

Megcsípted, Oszi? .-)

Ha jobban belegondolunk MZP rodeója leginkább a kutyáknak kedvez.
Véletlen-e?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés