Elmentem ma a szolidaritási tüntetésre, amit Päivi Räsänenért tartottak

2022. február 13. 19:04

Tibi atya
Facebook
A Bibliából idézett, ami bizonyos genderaktivisták szerint gyűlöletbeszédnek minősül.

„3-4000 emberrel együtt azért voltunk ott, mert Räsänennek bíróság előtt kell védekeznie a szabadságvesztés lehetősége mellett, amiért a Bibliából idézett, ami bizonyos genderaktivisták szerint gyűlöletbeszédnek minősül.

»A konzervatívok riogatnak vele, hogy egy nap majd a heteronormativitás lesz a bűn« – érveltek a progresszívok 10 éve. »Ugyan léteznek agresszív hangok, de ez csak egy marginális kisebbség, a többség nem ért velük egyet«– érvelnek ma.

Teljesen nyilvánvaló, hogy mindkettő hazugság: a szivárványkonszern jól megfogalmazott, mainstream és forradalmi eszközökkel kikényszerített célja, hogy megfélemlítse és minden eszközzel elhallgattassa azokat, akik szkeptikusak vele szemben. Ilyen szkepszist kifejezni ma Magyarországon egy munkahelyen jóval nagyobb kockázatot jelent, mint kitenni a szivárványos profilképet. Nem támogatni a házasságukat és a gyermekadoptációjukat haladóéknál már gyűlöletbeszéd, ahogy a gyermekeknek sugárzott transzpropaganda kritikája is (ami ugye nem létezik).

Férfinak és nőnek csak születni lehet, gyermeket csak nő szülhet – ez evidencia.

Biztosítani kell minden FELNŐTT állampolgárnak az öncsonkítás és a test bestiális eltorzításának jogát, de még azt is, hogy utána a választott nemükként tekintsenek magukra. Senkit sem szabad azonban arra kényszeríteni, hogy meggyőződése ellenére neki is úgy kelljen tekintenie a genderideológia hentesmunkáján átesettekre, ahogy ők magukra.”

Nyitókép: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

„Hat dolog van, amit gyűlöl az Úr, és hét dolog, ami utálatos a lelkének: a kevély szemek, a hazug nyelv, az ártatlan vért ontó kezek, az álnok tervet forraló szív, a gonoszságra siető lábak, a hazugságot szóló hamis tanú, s aki viszályt támaszt a testvérek között” (PÉLDABESZÉDEK 6:16–19)
Van gyűlölnivaló elég. A legmagasabb autoritás meghatározása szerint is.

"Férfinak és nőnek csak születni lehet, gyermeket csak nő szülhet – ez evidencia."

Az egész rohadék féreg baloldal lényegében ezt vitatja.

"Senkit sem szabad azonban arra kényszeríteni, hogy meggyőződése ellenére neki is úgy kelljen tekintenie a genderideológia hentesmunkáján átesettekre, ahogy ők magukra."

Ezért ellenzem mindenféle nemi-átminősítést az állam részéről. Ha az állam átírhatja valaki nemét, akkor onnantól kötelezhet is rá, hogy a választott nemének kell tekinteni.

Pontosan. A liberalizmus nem azt jelenti, hogy lehet saját véleményem amit másnak el kell(ene) fogadnia??????
Ha nekem el kell fogadnom, hogy egy férfi azt mondja magára, hogy ő nő (vagy fordítva), akkor nekik nem kell elfogadniuk azt, hogy ez nekem nem tetszik???

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés