Szégyen

2022. február 9. 15:54

Batka Zoltán
Népszava
Az EBESZ-küldöttség legfeljebb arra jó, hogy a durva, alpári választási csalásokat megakadályozza.

„Olyan ez a helyzet a magyar választásokra rekordnagyságú küldöttséggel készülő EBESZ-szel, mint amikor tíz lódoktor vonul ki a már döglődő takonykóros lóhoz. Ha időben észlelték volna a bajt, elég lett volna egy orvos is; így viszont a tudós gyülekezet csak szakszerűen dokumentálhatja a dögkút felé vezető utat.

Konkrétabban: az EBESZ küldöttség legfeljebb arra lesz jó, hogy a durva, alpári választási csalásokat megakadályozza. Azokat, amelyek ma már Oroszországban is inkább a peremterületeken dívnak, amikor például a választási bizottság Jelenája kötényben hordja be a Putyinra előre kitöltött szavazatokat. Azonban azokat a pitiáner, ám együtt óriási szavazattömeget hozó csalásokat, amelyek Magyarországon a Fidesznek az ország leuralását lehetővé teszik, az EBESZ garantáltan nem fogja megakadályozni.”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szóval fabatkát se ér.

Ez láthatóan nem akadályozza őket, hogy tovább fújják a lufit!

Sok nyomorék! Nem értik meg, hogy amit adni akarnak nekünk, azt már ismerjük és nem kérünk belőle. 20 évig nézhették hülyének a népet és még ma is az agyalágyultakat. Az önkormányzatira még ide tudják reptetni a nyugati kommandót, de ez már nem elég a kormányzáshoz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés