Száz Mártha Imrét, ezeret!

2022. február 9. 11:00

Pilhál Tamás
Magyar Nemzet
Kész szerencse, hogy ilyen remek ütemérzékkel nyúltak Imre hóna alá a haverok.

„Pompás ötlet volt, hogy a teljes balliberális pereputty – Gyurcsánytól Karácsonyig – felsorakozott Mártha Imre fővárosi közművezér és ingatlanmogul mögött, megtámogatva őt bajban-vészben. Kenetteljes képpel bizonygatták, mennyire hótiszta jellemű, makulátlan személyiség ez az Imre, aki minden egyes milliárdját böcsülettel, illetve tisztességgel harácsolta össze, nagy valószínűséggel bodzázással. Másik részét pedig vérrel-verejtékkel: mint például a maffiózó Prisztás József családjától beszerzett, mindössze kétezer négyzetméteres, alig kétmilliárdot érő svábhegyi luxusrezidenciát.

Gyurcsány Ferenc még azt is bejelentette: ő a maga részéről még több Mártha Imrét szeretne látni a közéletben, mert egy az kevés. Hisz oly nagy szüksége van ennek a nemzetnek luxusjachton orgiá­zó, félpucér nőjét közszemlére tevő, százmilliós Bentley-jével vonagló, vagyonába belebolondult, az alkalmazottait viszont gátlástalanul kirugdosó kreténekre. Pont akkora szükségünk van ilyenekre, mint a Ferire.

Mondom, kész szerencse, hogy ilyen remek ütemérzékkel nyúltak Imre hóna alá a haverok – még éppen azelőtt, hogy a Metropol tegnap ledobta rá az atomot. A lap ugyanis közzétett egy helyre kis strómanszerződést, amelyet a közművezér kötött az ügyvédjével még 2016-ban. Eszerint az ügyvéd pajtás a sok milliárd forintos ingatlanvagyont rejtő Lázár House Kft.-ben lévő 26 százalékos tulajdonrészére potom 1,69 millió forintért opciós vételi jogot biztosít Mártha Imre Edgárnak (ez a teljes neve), aki bármikor visszavásárolhatja azt tőle. (Tudniillik előzőleg Márthától és családtagjaitól »szerezte«.)”

Borítókép: Facebook/Mártha Imre

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez volt a menetrend:
"A spontán privatizáció időszaka (1987–1990)
Spontán privatizációnak az állami tulajdon tömeges magántulajdonba kerülésének kezdetét, annak még pártállami keretek között kibontakozó 1987–1990-es szakaszát szokás nevezni. Ebben hazai és külföldi magánszemélyek és vállalkozásaik igen előnyös feltételek mellett, az állami vállalatok vezetésének segítségével, többnyire azokkal társulva szerezték meg az állam tulajdonában lévő vagyont."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés