Fiktív adatokat közöl egy nem létező szervezet

2022. február 7. 19:38

Fülöp Attila
Facebook
Az állampolgárokat pedig súlyosan félrevezetik ezzel.

„Fiktív adatokat közöl egy nem létező szervezet!

Az állampolgárokat súlyosan félrevezetik azok az adatok, amelyeket a Magyar Szociális Fórum több éve – jellemzően a téli időszakban – a kihűléses halálesetek kapcsán közöl!

A Magyar Szociális Fórum által kiadott számok ellenőrizhetetlenek!

A szervezet nem létezik, nem szerepel a birosag.hu oldalon fellelhető civil szervezetek névjegyzékében!

Ennek ellenére a Magyar Szociális Fórum nevű fiktív szervezet több éve közöl az ellenzéki média által kritika nélkül átvett, nem hiteles adatokon alapuló becsléseket, amik csupán hangulatkeltésre alkalmasak, nem pedig a valóság bemutatására.

A kihűlés miatti halálesetek megállapításához kizárólag az igazságügyi orvostani intézetek rendelkeznek megfelelő szaktudással és infrastruktúrával.

A szociális ellátórendszer alapvető feladata az élet védelme.

A szükséges feltételek megteremtésére kiemelt figyelmet fordít a kormány, aminek egyik eredménye, hogy ma Magyarországon senkinek nem kell a szabad ég alatt aludnia, mert van elég hely a hajléktalanszállókon.

A hajléktalan emberek számára fenntartott éjjeli menedékhelyek kihasználtsága a 2022. február 6-i adatok alapján országosan mintegy 73,02 %, Budapesten 64,19 % volt.

A hajléktalan ellátás mellett széles körű ellátórendszer működik  Magyarországon, például családsegítő szolgáltatások, házi segítségnyújtás, falu- és tanyagondnoki szolgáltatások, amelyek a rászoruló ember számára elérhetőek!”

Nyitókép: Fülöp Attila Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ti harcoltátok ki a hajléktalanoknak azt, hogy joguk legyen az utcán megfagyni. Akkor most mi a probléma, az, hogy élnek vele? Az, hogy nem lehet akaratuk ellenére megmenteni őket?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés