Új dallal jelentkezett a Red Hot Chili Peppers

2022. február 04. 12:55

A „Black Summer” az ausztrál bozóttüzeknek állít emléket.

2022. február 04. 12:55
null

Hat év után új albumot ad ki a Red Hot Chili Peppers, amelynek első számát, a Black Summer címet viselő, a 2019/20-as ausztráliai bozóttűznek emléket állító szerzeményt már meg lehet hallgatni. Az új, Unlimited Love címet viselő albumban ismét részt vesz a zenekarból eddig kétszer kiváló és háromszor visszatérő John Frusciante gitáros.

Az új RHCP-dalt itt hallgathatja meg:

Nyitókép: Nils Meilvang / SCANPIX DENMARK / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2022. február 04. 19:36
John kétszer vált ki, és háromszor tért vissza. Jó. Lehet, nekem nagyon péntek van. Lényeg, hogy Frusciante itt van újra a negyedik dimenzióból, és pengeti a húrokat https://m.youtube.com/watch?v=M9jsRZzjrgI
crydog
2022. február 04. 15:45
Anthony Kiedis még mindig nem tud táncolni, cserébe úgy néz ki mint egy redneck homeless.. Viszont a zene meglepően jó, nem az a hard punk/underground rock mint régen, de nekem bejön.
Dr. Greta Grünberg
2022. február 04. 15:08
Túl konzervatívok.
telekaszter
2022. február 04. 14:24
Nem ez a dal lesz, amivel új színt visznek a zenevilágba, de fülbemászó, klaszik sláger, afféle Under The Bridge II (ami a maga idejében kiugró volt, főleg hozzájuk képest). Elvileg 17 dal lesz az új albumon, egy ezzel foglalkozó cikk eklektikusnak írja, szóval nem lesz egyhangú. Nekem amúgy tetszik ez a lecsupaszított hangszerelés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik