Lázár János: Velem nem fog vitatkozni a baloldal jelöltje

2022. január 31. 12:33
„Vitaképtelen az, aki nem mond igazat, aki sértegeti a más véleményen lévőket, aki becsapja saját szavazóit is” – fogalmazott a politikus.

Mint arról mi is beszámoltunk, Márki-Zay Péter a hétvégén Facebook-oldalán közölte, hogy nyilvános vitára hívja Lázár Jánost. Márki-Zay szerint a demokrácia alapja a vita. „Arra kérem Lázár Jánost, hogy adja meg ezt a tiszteletet a választópolgároknak. Bízom benne, hogy bátrabb lesz, mint a főnöke, és nem fog hazugságok mögé bújva megfutamodni” – zárta bejegyzését Márki-Zay.

Lázár János hétfőn, Facebookon válaszolt a baloldal jelöltjének. 

Vitaképtelen az, aki nem mond igazat, aki sértegeti a más véleményen lévőket, aki becsapja saját szavazóit is.

Aki a gondjaira bízott település helyett csak önmagát építi. Aki jobboldalinak mondja magát, mégis a gyurcsányi baloldal visszatéréséért küzd. Aki arra sem képes egyenes választ adni, hogy menni akar vagy maradni: a parlamentet választaná vagy a polgármesterséget? – írta Lázár János.

„Hódmezővásárhelynek és a választókerületnek nem vitára, hanem munkára van szüksége. Az itt élő emberek érdekeinek érvényesítésében, a településeink építésében és a vidék fejlesztésében továbbra is számíthatnak rám. Minden másra ott van Márki-Zay Péter” – zárta bejegyzését a fideszes politikus.

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Összesen 496 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Aki a gondjaira bízott település helyett csak önmagát építi."
"Aki arra sem képes egyenes választ adni, hogy menni akar vagy maradni: a parlamentet választaná vagy a polgármesterséget?"

Na végre valaki!
ÚJRA ÉS ÚJRA FEL KELL KÉRDEZNI ERRŐL AZ ESZELŐST!

Azért nem áll ki, mert az nem vita lenne, hanem hadakozás Márki Zay rögeszméivel. Ha például leülnék veled vitatkozni, én bedobnék rögtön az elején három, ott helyben cáfolhatatlan vádat, úgy, mint köztudott tényeket, aztán te beszélhetnél bármiről, én mindig ezekre térnék vissza, és azt hajtogatnám, hogy ne beszélj mellé, cáfold, amit mondtam. Utána győztesnek hirdetném magam, azzal, hogy bizonyosságot nyertek a vádjaim. Hát, ez várható az általad várt vitától.

Lényegét tekintve Gyurcsány is ezt követte 2006-ban, igaztalan vádnak mondva a recept felírási díjat, amit később vizitdíj néven bevezetett. Nem mellékesen, a vita után két, vagy három hónappal bevallotta Öszödön, hogy egész eddigi kormányzása hazugság volt. Tehát, mi értelme volt annak a vitának?

2006 őszére pedig teljesen leamortizálódott, és a hatalomhoz való ragaszkodása megágyazott a 2010-es kétharmadnak.

Neked második nyelved a magyar?
Nagyon úgy néz ki!

Ott volt az, amikor vita közben kocsmai gesztusokkal megfenyegette a nézőt, hogy jöjjön fel a színpadra, és majd lebunyózzák. :)))))

Én könnyen kedvelem:-) okos, felkészült, van humora.

Rohadtul nem értem, hogy a hódmezővsárhelyiek hogyan tudták 2x is
székbe szavazni, ezt a komlett idiótát. Mármint MakiZajt.

Lézer Johnny helyett!

A közéleti vitáról, civilizált vitáról beszélünk, nem arról, hogy vita helyett sehova nem vezető vádaskodást adnak elő, majd a végén győztesnek hirdetik magukat, mert a vádként felhozott rögeszméket nyilván nem lehet ott, helyben alaposan cáfolni.

Szia! Nem tudhatjuk, hogy pletyka, vagy valóság?

Pedig vártam, hogy valaki közülük lesz olyan bátor, hogy kiáll....
De akkor érvelni is kellene, nem csak mocskolódni.

Talán majd Völner meg Rogán bátrabb lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés