Dobrev úgy gondolja, a választókat hamis statisztikákkal át lehet verni

2022. január 29. 9:12

Bencsik Gábor
Facebook
A halálos születési tendenciát a jobboldali kormányok fordították meg, ezt Dobrev pontosan tudja!

„A hazugságot az különbözteti meg a tévedéstől, hogy aki mondja, tudja, hogy nem mond igazat. Ennek az iskolapéldája Dobrev Klára minapi facebook-bejegyzése. Ezt írja: »Lehetnék boldog, hogy a baloldali kormányok alatt sokkal több gyerek született, mint Orbánék elmúlt 12 éves kormányzása alatt, de valójában dühöt érzek. Ha belegondolok abba, hogy milyen sok milliárd forint ment el arra, hogy főként a jobb módú családokat támogassa a kormány és közben nem születtek meg a várt gyerekek, akkor egyszerre vagyok végtelenül szomorú és nagyon feldúlt.«

Dobrev pontosan tudja, hogy a szülőkorú nők számához viszonyítva valójában tragikusan kevés gyerek született a baloldali kormányok alatt, és a halálos tendenciát csak a jobboldali kormányok fordították meg, de úgy gondolja, hogy a választókat hamis statisztikákkal (lásd hazudtunk reggel, éjjel meg este) át lehet verni. Lássuk akkor a hiteles adatokat, Szalai Piroskának a valóságot megmutató grafikonját. Ha valaki a baloldali kormányok teljesítményét látva végtelenül szomorú és nagyon feldúlt, igaza van.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem először teszi. Amikor a nyugdíjakat gyalázta 2021-ben, a 2018-as számokat hozta fel bizonyítékként. Azt hitte, át tud verni minket. Akkor sem sikerült.

Ami 1-2 év alatt tönkremegy az nem párkapcsolat, hanem egy gyenge
próbálkozás a szexuális igények kielégítése céljából.

„A bolsevizmus azon a metafizikai föltevésen alapul, hogy a rosszból jó származhatik, hogy lehetséges az igazsághoz keresztülhazudni magunkat” – írta Lukács György. (Idézi Pető Iván, Népszabadság 2004. november 16.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés