Tehát Márki-Zay Péter „igazi jobboldaliként” nagyon szereti a kommunista Gulyás Mártont

2022. január 28. 12:48

Volner János
Facebook
Péter, te normális vagy? Szerencsénkre nem.

„Márki-Zay Péter a liberális baloldali összefogás egyre halványodó »üstököse« egyszerűen nem tud leállni. Hiába rendeltek mellé két felvigyázót is Péterfi Judit és a »független-objektív« ex-ATV-s Simon András személyében. Megjegyezzük, hogy szerencsénkre. Szerencsénkre, hiszen így szinte nap mint nap »kimutatva a foga fehérjét«, egyre közelebb kerülünk Márki-Zay Péter belső lélektanához. A jobboldaliságot nyomokban sem tartalmazó Márki-jelenség legfőbb üzenete a jobboldali választópolgároknak: Az egész egy óriási hazugság, jobboldalinak hazudja magát, kizárólag a szavazatszerzés a cél. Emlékeznek még? Márki korábban kijelentette: ő bizony a liberális gazdaságpolitika híve. Micsoda? Jobboldaliként liberális gazdaságpolitikát folytatni? Politikai paradoxon és nonsense egyben.

Mint ismeretes, Márki-Zay Péter nemrég Londonban járt, ahol magyaroknak tartott liberális baloldali fórumot. Több megdöbbentő kijelentés is tett. Az egyik, hogy ő bizony nem Orbán Viktor legyőzésére vállalkozott. De most nem is ezzel szeretnék foglalkozni, hanem következő kijelentésével, amit Gulyás Mártonról tett. Idézünk: »Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!« Tehát Márki-Zay Péter »igazi jobboldaliként« nagyon szereti a kommunista Gulyás Mártont. Természetesen lehet kedvelni bárkit politikai hovatartozásától függetlenül, de nyilvánvalóan itt többről van szó, de nem abban az értelemben. Láthatóan Márki-Zay Péter azonosulni tud a kvázi nyíltan kommunista Gulyás Márton által képviselt értékrenddel. Szeretnék jelezni a jobboldaliak nevében, köszönjük Péter, de nem kérünk sem belőled, sem az általad imádott kommunista Gulyás Mártonból.”

Nyitókép: Partizán YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy Márki-Zay Ribbentrop - Molotov Paktum, vagy egy Márki-Zay Molotov - Ribbentrop Paktum?
Össze vagyok zavarva.

Ha egy hét gyermekes férfi azt mondja egy homoszexuálisról, hogy nagyon szeretem, mire gondoljak??????? Van remény Péter számára?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés