Támadnak a gyíkemberek!

2022. január 28. 12:23

Paranoid Android
Pesti Srácok.hu
Nyilvános az ellenzék „szakpolitikusainak” listája.

„A jó hír az, hogy Gréczy Zsolt nincs rajta, de ez csak lényegtelen mértékben ellensúlyozza azt a katasztrófát, hogy Vadai Ágnes viszont igen. Ő az ellenzék hadügyi szakpolitikusa, mert valamilyen ismeretlen okból valamikor, értelemszerűen egy másik katonai analfabéta mellett, a honvédelmi minisztériumban volt államtitkár.

Vadai Ágnes potenciális honvédelmi minisztersége olyan, mintha egy plutóniumbomba kapná ezt a tárcát, az elrettentő ereje miatt. A lista felbukkanása egybeesett MZP azon klipjének terjedésével, amelyben a kétségbeesett kampánycsapata és a másik, a reményét vesztett kampánycsapata egy rakás amatőr közreműködésével megmutatja Márki-Zay Pétert a hívőt, a keresztényt, és az érzelmekkel teli megváltót. Sajnálatos módon a klipbe bekerült a fantaszta Márki-Zay Péter is, meg a zavaros MZP is. Kötelező darab, de legalább MZP tagadja benne, hogy látomásai lennének.

Egy futóbolond-eregető verseny járási döntőjén is elsápad a zsűri egy ilyen nevezési anyagtól, igaz ebben a szegmensben nem szoktak Magyarországon olyan figurák felbukkanni, akik a nyolcvanas évek amerikai tévés prédikátorainak eszköztárával operálnak. A háztömb körül cirkáló autó hátsó ülésén az amerikai látványprotestantizmus elevenedett meg a szolid csodavárás langymelegével elegyedve.

Ha Jézus ma élne és ismerné Lukácsi Katalint, akkor pont ugyanezeket mondta volna, mint amit a jelölt, akinek láthatóan a szentté avatódás a távlati célja. Nem várja a csodát, ő maga az. MZP saját és Katalin meggyőződése alapján rá tudná venni még magát Jézust is, hogy szerepeljen az ellenzék listájának valamelyik bejutó helyén. Ez nem blaszfémia, ez a realitás, el kell fogadnunk. Lukácsi Katalin csodás egyházügyi akármi lesz, hiszen naiv ateizmusát olyan megejtő magabiztossággal véli istenhitnek, mint az ősember a mennydörgést az óriások köhögésének.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Wittinghof? Márki-Zay állandóana borkaizik, de mégis "megkínálta" egy ilyen pozícióval...Ki érti ezt?

Nincs igazatok, Vadai jó, egymaga elfuttatja az ellenséget. Sem tankra, sem lövegre nem kell költeni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés