Milyen is az igazi férfi? Mármint szerintem!

2022. január 28. 11:03

Perintfalvi Rita
Facebook
Az igazi férfi érzi, hogy a jövőért is felelős, hogy végre újra egy normális országban élhessünk!

„Szuper, hogy a fideszesek végre nemcsak a női princípiumról blabláznak, hanem végre a férfiaknak is megmondják, hogy mitől lesznek férfiak. Hiszen azt már tudjuk, hogy a mi dolgunk nőként az, hogy az »önmegvalósítás legmagasabb minőségének« tartsuk, hogy unokákat szülünk Kövér László házelnöknek. Ahogy a másik fideszes igazi férfi Kovács Ákos is megmondta, a »nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak«, hanem az, hogy gyereket szüljenek egy férfinak, azért adott nekik az Isten széles csípőt. Pont.

Vagyis önmegvalósítás nuku, a munka világában való kiteljesedés igénye smafu. Az meg, hogy egyenlő munkáért egyenlő bért nem más, mint egy komcsi hisztéria, aminek egy ilyen emelkedett erkölcsű kereszténydemokráciában helye nem lehet, ugyan már!

Na, de térjünk vissza a férfiakra! A nőnek tehát egyetlen feladatot ír elő a fideszes teokrácia, akik egyébként a politikai blablájukba lépten nyomon az Istent is bevonják, hiszen már a Bibliában is megvan írva, hogy mi a némberek dolga. Majd arról is akarnak vitatkozni újra, hogy tényleg van-e lelkük vagy ugyanolyan lelketlenek, mint az állatok? Mert bizony a keresztény középkorban ez a kérdés is felmerült.”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 131 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés