Mindent szabad, lehet és elfogadott, ami „fáj” nekik

2022. január 27. 9:27

Trombitás Kristóf
Pesti Srácok.hu
Lakatos Márk pedofilokat mosdató műsornak adott teret és lehetőséget.

„Lakatos Márkkal ugye elsősorban nem az a fő gond, hogy retteg – bár így lenne -, hanem az, hogy pedofilokat mosdató műsornak adott teret és lehetőséget. Emlékezhetünk még – aztán visszatérek az aktualitásokhoz -, ahogy pár hónappal ezelőtt Wahorn András arról értekezhetett a műsorában, amely az Index keretein belül fut, hogy a pedofil bűnelkövetés az tulajdonképpen pár évtizeddel ezelőtt még egészen mást jelentett, mint mostanság. És ezt a várfagyasztó, érzéketlen, ocsmány maszlagot Lakatos hümmögve, néha fel-felnevetve hallgatta végig.

Milyen retorzió is érte ezek után Lakatost? A balos heccsajtó valamit is felrótt, felemlegetett neki? Amúgy helyesen, sokan nekiestek Wahornnak, de Lakatos, mint egy inverz Pilátus a Krédóban, szépen kimaradt mindenből. Na, ez a fő probléma. Hogy az ilyen ocsmánykodást, amikor az LMBTQ-propaganda egyik felkent, hazai prófétájának műsorában teljesen nyilvánvalóan védhetik a pedofíliát – mi szükség is van a gyermekvédelmi törvényre, igaz-e -, aztán minden balos tótumfaktum a probléma velejéről hallgat, mint szar a gazban.

Lakatos nyilvánvalóan azóta is kedvelt és keresett figurája a bulvárnak. Olyannyira, hogy legutóbb a Magyar Hangnak is interjút adott – figyelem, maradtunk a bulvárnál –, amiben elmondta, hogy itt mindenki azt akarja, hogy ő, meg az elvtársai rettegjenek. Hiszen milyen hangulatot teremtett a kormány, szörnyűséges légkörben kell élni, rettegnek az emberek és a többi, és a többi. Ezek az itinert Fluor Tomikától kezdve Lakatos Márkig vajon kitől vagy kiktől kaphatják? Mert ugyanazt mondják, ugyanabban a modorban, ugyanazzal a stílussal, sokszor még a szóhasználat sem különbözik. De mit van mit tenni, mindannyiuknak ez a magánvéleménye, amivel kinyilatkoztathatják, hogy ők márpedig nem hagyják magukat megfélemlíteni.”

Nyitókép:MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A buziság és a pedofilság közelsége, ugyebár.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés