Felfordul a gyomrom a hazug képmutatástól

2022. január 27. 16:06

Márki-Zay Péter
Facebook
A gyermekek tíz- és százezreit zsellérnek és jobbágynak szánó miniszterelnök arcátlanul játssza el az ország bölcs és gondoskodó atyját.

„A miniszterelnök legutóbbi kampányvideójában arról beszél, hogy »semmi nem számít, csak hogy van-e gyerek. Meg mennyi van.«

Hétgyermekes édesapaként is felfordul a gyomrom a hazug képmutatástól, ahogy a Magyarországot kifosztó, gyermekek tíz- és százezreit zsellérnek és jobbágynak szánó miniszterelnök ilyen arcátlanul játssza el az ország bölcs és gondoskodó atyját.

Sok útja lehet az emberi élet kiteljesedésének. És a gyermekvállalás biztos ott van ezek között, ahol valami többet és jobbat szolgálunk, mint akik mi vagyunk. De vannak olyanok, akiknek nem ez a sorsa. Vagy azért, mert rákényszerülnek, vagy azért, mert elhívja őket egy olyan feladat, ami mellett nem tudnak felelősséggel gyermeket vállalni. Tudósok, művészek, papok. Sokan vannak ők is, ahogy egészségügyi problémákkal küzdők is.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 292 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Évek óta megy a szöveg arról, hogy az ellenzék akár egy majomra is hajlandó leszavazni Orbán ellenében. Hát most megtehetik. :D Meglátjuk, beválik-e a taktika.

Te állat!

Ja, most ZSELLÉREK az emberek, véletlenül sem akkor, amikor a kormányzásotok alatt mondjuk egy HÁROMGYEREKES ORVOS KERESETT NETTÓ 100 EZRET...

Te állat!

Alapvető kérdések.

Hétgyerekes apaként, hogyan társult be a gyermekgyilkos kommunisták közé?

https://thevieweast.wordpress...

Ha nem érted akkor persze, hogy felfordul a gyomrod. A normális
emberek élénken bólogattak Orbán Viktor szavaira. Azért azt
hagy kérdezzem meg, neked számít-e hogy van-e gyereked és hogy
mennyi? Mert ha nem, akkor valamit meg kéne magyaráznod a saját
életeddel kapcsolatban.

10 gyerekesként mondom, hogy igencsak sértőnek érezném, ha valaki hozzám beszél, akkor a szerzetesi, papi tisztaságot éltetné. Nyilván, ha szerzetesekhez beszélek, akkor meg nem a gyermeknevelés szépségeit kezdem ecsetelni!
Ti szimplán hülyék vagytok!

Olaszországban elnökválasztás folyik. Egy vidéki balos mobiljára tette a jelenlegi balos államfő, Mattarella képét, szerzetesi ruhában, fején a glória, a szent.

Várom, hogy MZP hasonló "ruhában" , fején glóriában jelenjen meg. Az új magyar szent. Akinek lába előtt letérdel a balliberális zsidó értelmiség.....Ja, kell egy cigány, kell egy goj, hogy hatalomra juttasson bennünket, ha már alanyi jogon nem megy.

Nagy tömegek fognak tudatosan, ha kell, akkor befogott orral a Fideszre szavazni. Amit az ellenzék előad Karácsony vezetésével Budapesten, Márki Zay vezetésével a kampányban, az csak azt a káoszt vetíti előre, amit ellenzéki győzelem esetére Gyurcsány már 2018-ban megjósolt.

Mondd, őszintén, Te tényleg egy ilyen miniszterelnökről álmodtál? MZP egy személyben egyesíti mindazt, amit egy politikustól értékrendileg elvársz? megbeszélted a családoddal?

Kurva jót sörözgetünk a barátaimmal - jobb-és baloldal - a proli Pannónia utcában. S jókat röhögünk az ellenzéki zsidókra szavazó prolikon. Lám-lám, nem nehéz a gojokat megvezetni.....csak egy okos zsidó kell hozzá, s megbuktatjuk Orbánt. A prolinak mindegy, nem költözik be Lipóciába, de a Rózsadombra sem. De hasznos kutya Orbán ellen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés