A magát Jézushoz hasonlító Márki-Zay Londonban sem mulasztotta el, hogy belerúgjon a választókba

2022. január 27. 20:58

Kötter Tamás
Facebook
Egy pillanatra gondoljunk bele, hogy ez a nárcisztikus személy lenne az első hivatalnoka Magyarországnak.

„»Katolikusként sokat olvassuk meg halljuk a Bibliát, és látjuk, hogy az apostolok mindent eldobtak, és követték a mestert, de vannak még ilyen emberek« – mondta Márki-Zay, aki a londoni magyarok Fidesz-szavazó hozzátartozóin gúnyolódott.

A messiási küldetéstudattal megáldott, magát Jézushoz, a fizetett sajtósait meg az apostolokhoz hasonlító Márki-Zay Londonban sem mulasztotta el, hogy a belerúgjon a Magyarországon élő, vele egyet nem értő választókba:

»A tapasztalatot, amit itt szereztetek, próbáljátok meg hazavinni. Mindenki hozzá tud tenni ahhoz, hogy Magyarország egy normálisabb hely legyen. Meg persze mindenki, aki itt ül, annak van 2-5-10 magyar rokona. Olyan is van, aki a Fideszre szavaz. Most ne mondjam azt, hogy normális?!«

Hölgyeim és uraim! Ő lenne a baloldal miniszterelnök-jelöltje. Egy pillanatra gondoljunk bele, hogy ez a mélyen nárcisztikus személy lenne az első hivatalnoka Magyarországnak. Hogy bánna az emberekkel, mit jelentene neki (igen neki) a demokrácia, amely az »egyet nem értés szabadságán alapul«? Remélem, hogy soha nem tudjuk meg. Magyaroroszág ennél jóval többet érdemel.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés