A nyolc boldogság lelkülete hajt, Krisztust követem

2022. január 27. 17:57

Lukácsi Katalin
Facebook
Tanúságot tehettem arról, hogy közéleti tevékenységemet milyen valódi motivációból teszem.

„Orbán Viktor nem mer kiállni vitára, én kettővel (hárommal) szemben is. A propaganda-népszavazásról vitáztunk, de csak arról győződtem meg, hogy a kormánnyal egyetértő álláspont a szexuális kisebbségekhez tartozó honfitársainkkal kapcsolatban olyan légből kapott és komolyan vehetetlen, mint az oltásellenesség. De a komolytalanság ellenére éppúgy veszélyes is.

Hálás vagyok azonban a szervezőknek és a moderátor Szilvay Gergelynek azért, mert a végén tanúságot tehettem arról, hogy közéleti tevékenységemet milyen valódi motivációból teszem: a nyolc boldogság lelkülete hajt, Krisztust követem, és minden döntésemet ima előzi meg.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Énszerintem a hitét belül éli meg az ember.
Aki nyilvánosan, legalább is az újság olvasóinak nyilvánossága előtt ezt mondja, az egyszerűen farizeus módon viselkedik.

"Tanúságot tehettem arról, hogy közéleti tevékenységemet milyen valódi motivációból teszem."

Egyetlen motivációd van: A nárcizmusod.

Te, Lukácsi, kevés az az ima!...Azonkívül, majd az Úr fogja - az ítéletkor - megmondani, hogy te valóban Krisztust követed-e?

Azt hiszem, elhiszi magáról amit mond. Nem gonoszságból csinálja. Zakkant, szegény és szerintem kontraproduktív. Nem képes felmérni, h. amit mond, az milyen hatást vált ki, amellett a megalapozatlan gyűlölet hajtja, az meg NEM vezet sehová, reálisan, gyakorlatiasan kell nézni a dolgokat ahhoz, h. az ember valahogy átlássa majdnem az egészet. Térben kell látni. Aki erre nem képes, nem is tudja akarni, az NE foglalkozzék mások boldogításával.

MINDEN szava fülsértően fals, nem vallásos szegény, csak nem épeszű és még egzaltált is.

Jó lenne, ha az egyháza nyújtana valami kis tájékoztatást arról, h. helyes-e akár az ördöggel összefogni a patás választáson való legyőzéséhez. Valaki, aki ért is hozzá, ízekre szedhetné ennek a szerencsétlennek a dagályos szövegét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés