Orbán némasága most fülszaggató kiabálás

2022. január 26. 11:08

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Ül a Karmelita kolostorban és eszi a reggeli virslit.

„Orbán némasága most fülszaggató kiabálás. A miniszterelnök barátja, Putyin orosz elnök azt követeli, hogy Magyarország lépjen ki a NATO-ból. Egyszerűen szólva, adja fel az ország biztonságának legfontosabb garanciáját.

A máskor a legkisebb brüsszeli vitából is nemzethalált vizionáló Orbán most mégis néma. Ül a Karmelita kolostorban és eszi a reggeli virslit. Egy pillanatra felnéz, felteszi magának a kérdést: ketchupot, mustárt vagy majonézt? Én a mustárt választanám.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 217 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsány megint hazudik.
Netán az amerikai hadsereget szeretné behívni az országba,hogy támogassák a hatalomra kerülését?

Amikor az USA-ban gazdasági és társadalmi problémák jelentkeztek, hidegháborús politikát folytatott, majd valamelyik földrészen háborút robbantott ki. Jelenleg is ennek lehetünk a tanúi.

Oroszország a tárgyalási alapban azt javasolja, kéri, hogy ne terjeszkedjen a NATO tovább kelet Európában és az itt lévő katonai csapatait vonja ki, beleértve a volt szovjetunió köztársaságait is.

Ezzel én egyetértek, ahogy egyetértettem a szovjet, orosz csapatok kivonásával Magyarország területéről. Egyikre sincs szükség, mert csak élezi a helyzetet, holott Magyarországot nem fenyegeti megtámadással Oroszország. Így szükségtelen, hogy idegen csapatok állomásozzanak Magyarországon. Ettől függetlenül még lehetünk a NATO tagjai.
Felhasznált forrás: https://www.axios.com/russia-n..

1. Akkor lenne hazaáruló, ha az ország lakosainak akarata ellenére ki akarná léptetni Magyarországot a NATO-ból. Ennek semmi jele, tehát aljas módon rágalmazol.
2. Akkor lenne hazaáruló, ha besorolná Magyarországot az általatok követelt genderirányba, valamint elfogadná a migránskvótát, és telepakolná az országot magát menekültnek hazudó, harcedzett muszlimokkal.

Cetereum censeo a moslék hazaáruló, de Orbán nem az.

1. Évente több tízezer, magát menekültnek hazudó harcedzett muszlimot betelepített ? Hol vannak ezek a tömegek?
Megint hazudsz.
2. Álprobléma, igaz? Akkor miért zavar benneteket annyira a gyerekvédelmi törvény? Eddig sem jártatok az iskolába a gyerekek fejét szexualitással tömni, eztán sem fogtok. Mi itt a baj?

1. A munkásőrök (hasznos idióták) a DK szavazóinak gerincét alkotják, ne sértegesd a saját táborotokat!
2. A kedvenceid szülei, nagyszülei a szovjet rendszer aljas kiszolgálói, haszonélvezői voltak, mást vádolni azzal, ami a momentumos, együttes, szadeszes stb. családok felemelkedését hozta, több mint cinizmus.

"1. Sehol sem írtam, hogy harcedzett muszlimokat telepítenek be. Csak annyit, hogy többtizezer migránst. Jellemzően gazdasági migránsokat."
Én írtam. Te ennek cáfolatára egy csúsztatással jöttél. Szóval elismered, hogy nincsenek olyan típusú migránsaink, mint akiket az EU, és ballib képviselőink akarnak betelepíteni.
2. Tehát miért is állítjátok azt, hogy ez a jogszabály sérti az LMBTWERr.... jogokat?

Azért vagy végtelenül aljas, mert pontosan tudod, hogy mit akar a woke behozni az iskolákba, de altatsz, csúsztatsz, sőt hazudsz.
A nővérem Németországban tanár, tehát nincs értelme, hogy álproblémákról írogass akár migráns, akár gender ügyben.

Gyurcsány egyszerűen aljas politikus: nem akarja az orbáni nemzetközi realizmust érteni, s a kampányban kiforgatja a legnyilvánvalóbb orbáni igazságot is. De éppen ez a nyilvánvaló hazudozás fordul ellen, mert a hülyeségeit csak a fanatikusai hiszik el.

Ha a szomszédod azt kéri, hogy ne tarts tigriseket a kertedben, kuvaszt azért tarthatsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés