A fickó tényleg kiválasztottnak, gyógyítónak, megváltónak képzeli magát

2022. január 26. 22:04

Ambrózy Áron
Facebook
Gréczy Zsolt feltépi az inget és alul meztelenre vetkőzik. Gyurcsány kijózanodik. Fekete-Győrnek kinő az agya.

„Milyen aranyos. Vallásos áhítatba esett önmagától, és ezen meghatódott. A fickó tényleg kiválasztottnak, gyógyítónak, megváltónak képzeli magát.

A következő tüntetéseiken szerintem lesz tömeges transzba esés is. Meg Karácsony Gergely őt hallgatva megszólal nyelveken. Lukácsi Katalin pedig »Én is akarok egy gyereket tőled!« táblát fog a magasba tartani. Gréczy Zsolt feltépi az inget és alul meztelenre vetkőzik.

Gyurcsány kijózanodik. Fekete-Győrnek kinő az agya.

A Lyákob Péter kezében lévő rúd parizert szalámivá változtatja. Ez az én testem! – mondja, aztán közösen falatoznak. A vizeletével csomó öreg komcsi tisztára mossa a múltját. Ez az én vérem! – mondja, és egy Kupa Mihályból megisszák. A momentumosokra kokain hullik az égből. A Párbeszéd megsokasodik és betölti a földet. Bangónénak lesz érettségije. Molnár Áron és Puzsér Róbert Harmadik Pólus néven rapduót alapítanak és rendszeres fellépői lesznek a Fásy Mulatónak. Megkerül Kádár koponyája. Schneider Tamás múltjában a kábelköteg virággá változik.

Ez a csodák kora!”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát ... érdekes videó.

Ja, és most látom csak: "- 1. rész." Tehát lesz folytatás is. :D

Én is így voltam. A sorrend fontos:-)

De, kicsit ez túlment, de príma ötlet, ügyesen kivitelezve. Mondjuk, ezt nem kellett volna, de más ez, mint az inkriminált Harácsony, az nem viccnek volt szánva, amellett a Zene Háza és a Liget rekonstrukció tiszteletet érdemelne, nem finnyázást egy teljesen elfogadhatatlan, valóban obszcén hasonlattal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés