Márki-Zay Péter ön- és közveszélyes politika szempontból

2022. január 26. 16:43

Deák Dániel
Facebook
Lassan nem marad olyan társadalmi csoport, amelyet ne bántott volna meg a baloldal miniszterelnök-jelöltje, legutóbb például a fogyatékkal élőket sértegette.

„»Aberrált«, »tudatlan«, »ostoba«, »áruló«, »fogyatékos« – ilyen és ehhez hasonló szavakkal gyalázta emberek millióit Márki-Zay Péter az utóbb hónapokban, amelynek eredményeként lassan már nem marad olyan társadalmi csoport, amelyet ne bántott volna meg a baloldal miniszterelnök-jelöltje, legutóbb például a fogyatékkal élőket sértegette.

A képviseleti demokrácia egyik legfontosabb alapelve az emberek tisztelete, de ezzel a baloldal miniszterelnök-jelölt nap, mint nap szembe megy. Minősíthetetlen stílusban szidalmazza a választópolgárokat, aminek következtében gyors népszerűségvesztésén ment keresztül.

A kiszivárgó információk szerint a baloldalon egy idő után érzékelték, hogy Márki-Zay Péter ön- és közveszélyes politika szempontból, ezért újságírókat tettek mellé, akik majd visszafogják, azonban a jelek szerint ez sem elegendő. Már a saját belső elemzésük szerint is katasztrofális a baloldal kampánya.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Követelem, hogy sértegesse a ducikat és a szemüvegeseket. Mert így nem fogok rá szavazni. Még csak az kéne!


..... és free Völner!


A kereszténység meghatározza Völner Pál napjait
Hír TV

2019. június 7., péntek 20:25

Völner Pált az interjúkból nagyon higgadt emberként ismerhettünk meg. Mindennapjait meghatározza a keresztény hit, vallásos nevelést kapott, a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumba végzett, tanárainak – köztük Várszegi Asztriknak – rengeteget köszönhet. Az államtitkár elmondta, egykori történelemtanárától eleganciát, nagyvonalúságot, a tények pontos ismeretét, valamint azt tanulta meg, hogy úgy is lehet vitatkozni, hogy ne bántsunk meg másokat, úgy is ki lehet állni a magunk igaza mellett, hogy nem ellenségként tekintünk vitapartnerünkre.

Ha az ember megéli a hitét, akkor az talán látszik a cselekedetein is Völner Pál szerint. Kiemelte, a fontos miként viszonyulunk az emberekhez, meg kell adni mindenkinek a tiszteletet.

Mindig mérhetjük egymást úgy, hogy kinek mennyi pénze van, vagy kit, hogy áldott meg a természet külső jegyekkel. de ha azt a mércét vesszük alapul, hogy az ember Isten képmása, akkor az egész más dimenzióba kerül és akkor az emberi szempontjaink eltörpülnek – mondta el.

Ha a XX. századi magyar történelemről, magyarságról, kereszténységről, hűségről és kitartásról van szó, akkor Mindszenty József személye megkerülhetetlen. Völner Pál erről Turda Adriennek az esztergomi bazilika altemplomában, a bíboros síremlékénél beszélt.

Az államtitkár szerint bemenni egy templomba alkalmat ad arra, hogy az embere kicsit magába mélyedjen, átgondolja a nehéznek tűnő feladatait és erőt meríthet, hogy azt mondja, „nem is olyan nagy az a probléma”.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés