Közbiztonság helyett útmutató – az Alapjogokért Központ szemléje

2022. január 26. 8:31

Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

Az Alapjogokért Központ szemléje


„Hűséges olvasóink jól tudhatják már, hogy a progresszívek szerint a pedofíliát mindannyian félreértjük, és rosszul bánunk a pedofilokkal. A USA Today írója ezt szakértők társaságában igyekezett igazolni, mondván, különbséget kell tennünk a pedofilok és a gyermekmolesztálók között. A “tanulmány” végül nagy öngólnak bizonyult, és valóságos felháborodás cunami zúdult a progresszív lapra.

Manapság már bárminek azonosíthatjuk magunkat a liberálisok szerint. Ennek esett áldozatául egy helyettesítő tanár az Egyesült Államokban, egyik tanítványa ugyanis macskaként definiálta magát, és elvárta, hogy nyávogva beszéljenek vele. A tanár végül inkább “ráugatott”, és ez az állásába került.

A rabszolgatartás borús hagyatékával továbbra sem tud megbirkózni az amerikai társadalom. Ennek újabb ékes példáját láthattuk a fekete Winston Glynn őrizetbe vételekor. Glynn kioltotta egy 19 éves fehér lány életét egy rablótámadás során, véleménye szerint azonban tette eltörpül a 400 éves rabszolgaság mellett.

Kanada sokszor merül fel példaként a balliberálisok szemében, mint a modernkori etalon ország. A kanadai köztelevízió gyorsan le is szerződött egy közismerten anarchista aktivistával, hogy “tényfeltáró” dokumentumfilmet készítsen nézőinek. A “szakember” komoly referenciákkal rendelkezik: médiacége már arról is készített oktatófilmet, hogy hogyan kell megbuktatni egy ország vezetését.

Heti gyűjtésünkben olvashatnak még arról is, hogy a philadelphiai ügyész hogyan eresztette rá a városra az autótolvajokat; miként járt pórul a BBC korábbi producere az internetes gyerekpornóval; valamint arról is, hogy a himnusz eléneklése egy “furcsa rituálénak” számít.”

A teljes szemle itt olvasható

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés