Mehet az újabb telefon Bige Lászlónak

2022. január 26. 14:53

Rőfös Géza
Kontra
Márki-Zay Péter ötmillió forinttal tartozik a kontrának!

„Gyurcsány Ferenc játékos kedvű jelöltje elszabadult, és pályázatot hirdetett. Nem volt jó ötlet: lapunk ugyanis két perc kutakodás után jogosulttá vált a nyomravezetői díjra.

Az ellenzéki kritikák egyik leggyakrabban visszatérő panelje, hogy a kormány szavazatokat próbál vásárolni a különböző társadalmi csoportokban. Ezek közül a legtöbbet támadott intézkedés a nemtől, kortól, politikai preferenciától függetlenül mindenkinek előnyös rezsicsökkentés, amivel tehát mindenki jól járt.

Bár a kormányváltó szivárvány-szövetség ágyútölteléke miniszterelnök-jelöltje deklaráltan ellene van az ilyen típusú politizálásnak, úgy tűnik, most éppen ő az, aki ráérzett: hogyan kell karizma, hitelesség és tapasztalat híján figyelmet vásárolni.

Márki-Zay Péter ötmillió forintot kínál fel annak, aki hajlandó számára a saját szavait visszaolvasni és értelmezni. Jókora összeget kaszálhat tehát az, aki segít a láthatóan Joe Biden-szintű demenciában szenvedő hódmezővásárhelyi polgármesternek felidézni, miket mondott, mielőtt rádöbbent, hogy őszinte véleményének hangoztatása többet árt, mint használ.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Márki-Zay eddig is szemrebbenés nélkül hazudott, most is le fogja tagadni, amit eddig is letagadott. Amikor az ötmillió forintos felajánlást tette, nagyon jól tudta, hogy soha nem fog fizetni, mert csakis rajta múlik, hogy beismerést tesz-e.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés