Far-hát elnyomás

2022. január 24. 8:02

Pozsonyi Ádám
Demokrata
„Beavatkozás.” Igen, már maga a szó is fogvacogtató.

„A diktatúra ismét sanyargatja a népet. Eddig csak a felépült Magyar Zene Házával meg a Királyi Lovarda épületével nyomták el a lakosságot és a Budavári Palota újjászületett Szent István-termével terrorizálták a klerikális reakció és a főnemesi nacionalizmus délibábos csipkéinek látványától a 444-hez meg a Magyar Helsinki Bizottsághoz menekülő pániklájkolókat, de most az elnyomó rezsim átlépett egy határt. A kormány befagyasztotta hat alapvető élelmiszer árát!

Igen, jól hallották. »Hat termék esetében – kristálycukor, búzafinomliszt, napraforgó-étolaj, sertéscomb, csirkemell és a 2,8%-os tehéntej – beavatkozunk az árak alakulásába« – közölte Facebook-videóban Orbán Viktor. Tudjuk jól, mit jelent ez a fogalom. »Beavatkozás.« Igen, már maga a szó is fogvacogtató, mert felidézi a csendőrpofonok és a menetelő bakancsok képét, ráadásul egy olyan országban, ahol egyetlen LMBTQ-hátterű miniszter sem ül a parlamentben, hogy ellensúlyozza fehér felsőbbrendűséget és a Novák Katalin képében testet öltött családon belüli hímsoviniszta nőelnyomást.

De ez még kevés! A diktatúra megtette azt, amit még senki nem mert megtenni! A hat élelmiszerhez hozzácsapta bónuszként a csirke far-hátat is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában