Nemzetközi szervezeteknél is tiltakozni kellene a csalás legújabb módszere ellen

2022. január 22. 9:47

Vásárhelyi Mária
Facebook
A fideszesek a nagy kavarodásban könnyű szerrel végrehajtják a számukra előírt „szavazatszerzést”.

„Szerintem minden lehetséges módon tiltakozni kellene az ellen, hogy április 3-án ugyanabban a dobozban gyűjtsék a választási és a népszavazási borítékokat és egyszerre számlálják ezeket. Ezzel elsősorban nem az a baj, hogy hihetetlenül lelassítja a szavazatszámlálást, hanem az, hogy teljes káoszhoz fog vezetni. És ez tökéletesen megfelel a fidesz érdekeinek.

A nagy kavarodásban ugyanis szabadon garázdálkodhatnak a szavazólapokkal. Számos körzetben elegendő csupán néhány tíz szavazólap elkeverése, zsebretevése, »lenyelése« ahhoz hogy megváltozzon az eredmény. Mire a szavazat számlásra kerül a sor, addigra a számlálók egyébként is hullafáradtak leszenek, lankad a figyelmük, a bizottságokban ülő fideszesek pedig a nagy kavarodásban könnyű szerrel végrehajtják a számukra előírt »szavazatszerzést«.

És egyetlen racionális indok sem szól amellett, hogy ugyanabban a dobozban gyűjtsék a választási és a népszavazási szavazatokat! Az egyetlen indok a csalási szándék. Akár nemzetközi szervezeteknél is tiltakozni kellene a csalás legújabb módszere ellen.”

Nyitókép: Mandiner archív

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igazad van, Maris. A nagy kavarodásban ugyanis szabadon garázdálkodhattok a szavazólapokkal, az meg nem lenne jó, mert rohadék csalók vagytok.

Elolvastam még egyszer a posztot, értelmetlen epeömlés az egész. Nyilván azzal akarják telekürtölni a haveri médiát, hogy csalás történt, ennyi az egész. Undorító féreg banda.

Ez egyszerűen: hülye.

Mariska csak azokat a szvazatokat ismeri el érvényesnek, amelyeket ő
maga dobott be az úrnákba. Mint Churchill a statisztikával...

Javalom, hogy Mariska 2x szavazhasson, talán attól megnyugszik.

"Ez a ballibsi kényszeresen hülye nő még azt sem tudja, hogy az ellenzéki megfigyelők árgus szemekkel ott ülnek/állnak egész nap, majd főleg az urna nyitásánál, a szavazatok számlálásánál?"

Az ellenzékiek fáradtak lesznek, a kormánypártiak meg nem, és akkor majd csalni fognak. Ez a nagy elmélete ennek a rohadék gecinek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés