Ezek a színészek a közszolgálati csatornán futó szitkomokban vajon ugyanilyen finnyásak voltak?

2022. január 22. 11:11

Máthé Zsuzsa
Facebook
Vagy ott is csak számoltak, no, nem szavazatot, hanem a jó öreg forintot?

„Nézem a színészi teljesítmény e gyöngyszemét, amelyben színházakban, tévésorozatokban és filmekben agyonfoglalkoztatott, agyonszerepeltetett és művészi szabadságukban (politikai aktivizmusukban) semmiben sem korlátozott színészek, mint nincstelen, rettegő megnyomorítottak, elhallgattatottak hívják teátrális, arányvesztett produkcióval szavazatszámlálásra az ellenzéki polgártársaikat. (Egyébként helyes, vegye csak ki mindenki a részét a munkából, aki a közéletet – szavazatán túl is – alakítani kívánja.)

Csak egész halkan kérdezem közben, hogy vajon amikor az »elnyomó rendszer« »bűnös közszolgálati csatornáján« futó szitkomokban, filmekben vagy állami kézben lévő színházakban szerepeltek, ugyanilyen finnyásak voltak? Vagy ott is csak számoltak, no, nem szavazatot, hanem a jó öreg forintot?”

Nyitókép: YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Guillotint, mint bodomisi említi, lehet, bár az elavult.
Viszont:
"egy zöld érzületű rasztafárit alattomosan gyomron vág az államilag felbérelt verőember. És amin egy kockás inges egyetemi tanárnak tűnő urat vernek arcon.
Persze lehet azt gondolni, hogy a beruházás ellen tiltakozók, a Ligetben évekig táborozó aktivisták irracionális, túlmozgásos zöldek."
Azt is lehet gondolni, egészen komolyan, - a WStreet elszánta magát a terrorra, amelyből úgy gondolja, ismét, sokadszorra az ő győzelme születik meg, ám ha mégsem és fordul a kocka, márpedig óriási a düh WS-etássék ellen, hogy meglesz az a pont, amikor a helyszínen, tárgyalás nélküli kiiktatás következik, végleges jelleggel.
A nevek megvannak: a kiiktatás minden Soros-"civilt" érinteni fog, sajnos, és ennyi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés