Ma adta át a kormány a Városligetbe épített Zene Házát

2022. január 22. 15:28

Karácsony Gergely
Facebook
Ennek az épületnek a létrejötte nem a kultúra, hanem a barbár erőszak jegyében történt.

„Szinte már hallom a szirénhangokat, hogy milyen szép lett az épület, nem is olyan nagy baj, hogy vannak épületek a Városligetben.

Így a kultúra napján különösen fontos emlékeztetni magunkat arra, hogy ennek az épületnek a létrejötte nem a kultúra, hanem a barbár erőszak jegyében történt.

Erőszak a város legfontosabb közparkjával szemben. Erőszak a kivágott fákkal és azokkal a több mint száz éves platánokkal is, amelyeknek a vízellátását teheti tönkre az épület. Erőszak a jogállammal szemben, hiszen az összes korábban létező jogszabályt meghekkelve egy külön lex-Városliget tette lehetővé a megépítését. Erőszak a népakarattal szemben, hiszen a közvélemény nagy része végig ellenezte a beépítést, a leállítását szorgalmazó népszavazási kezdeményezésemet pedig jogellenesen megakadályozták. A szó szoros értelmében brutális erőszak a beruházás ellen tiltakozó állampolgárokkal szemben, akiket bűnöző őrzővédők vertek agyba-főbe. És erőszak az adófizetőkkel szemben, mert ahogyan az lenni szokott az eredetileg tervezett költségeknek a sokszorosába került a beruházás – több mint 10 millióba került egy négyzetméter.”

Nyitókép: Trenka Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 290 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Előbb utóbb a villamos helyett egy méretes szívlapát fog veled szembe jönni.........

A jó kurva anyádat, Gergő!

Izomkakaót reggelizhetett:-)

Infantilis fanyalgás, míg a kormány értelmes-kreatív módon gyarapítja hazánkat. A saját kicsinyes pártpolitikai akadékoskodásukat állítja be "népakaratnak". Pedig csak arról van szó, hogy jogállami-demokratikus küzdelemben ismét politiaki vereséget szenvedtek.

"Ennek az épületnek a létrejötte nem a kultúra, hanem a barbár erőszak jegyében történt."

Tudjuk. Helyette Gréci faszát, mint karácsonyfát kellett volna
földísziteni ma, a kultúrharc mérföldköveként. Ezzel egyúttal a klíma
vészhelyzet is megoldódna.

Kultúra és Geri? Ugyan már, Te is tudod, hogy a kettő kizárja egymást. Ezért választották ki főpolgármesternek, egy kulturálatlan, buta embert a legkönnyebb irányítani...Feri stábjának.

S még egy dolgot elfelejtesz.......csak zsidó kultúra létezik, a gojok nem értenek ehhez.....sajnos sokat találkozom ezzel a felfogással a saját aklomban.

S adódik a magas labda...ugye emlékszünk arra, amikor a Merkel stáb egyik török származású exponense bejelentette, hogy nincs is német kultúra. Amennyiben áprilisban Soros helytartói győznek, akkor ezt is lebontják, mecsetté alakítják muszlim szavazóik számára.

Az ellenzéki kommentelők nagy része nem olvas, nem ír, nem hallgat zenét, nem jár színházba, koncertre...vége már annak, amikor a szocialista brigád együtt elment egy színházba, a jegyeket meg beragasztották a brigádnaplóba. Kádár még inspirálta őket a kulturálódásra. A balliberális elitnek elementáris érdeke a műveletlen, tájékozatlan, befolyásolható birka támogató, szimpatizáns, szavazó.

A valódi agyba-főbe verés még nem történt meg, de ami késik, nem múlik.

Nem jól van ez így!
A nemzet fővárosának polgármestere betart a nemzet fővárosánal egy világhírű és a jövőben csak híresebb épület átadásán.
A nemzet fővárosának főpolgármesterének választását az egész nemzetnek kellene megválasztani? Most a Budapestre bejelentkezett európai állampplgárok beleszólhatnak a kilétébe de egy Budapesten dolgozó vidéki meg nem.

Ez az elementáris támadás bizonyítja, hogy nagyon fáj nekik.
Fáj, hogy ők soha nem voltak képesek hasonlóra és megakadályozni sem sikerült.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés