Itt van most a másik Magyarország

2022. január 21. 13:37

Márki-Zay Péter
Facebook
Akik ma reggel ott álltak a Kossuth téren, és a valódi kérdésekről kérik ki az emberek véleményét.

„Ma Magyarországon két világ van. Az egyik hazugságokkal, álkérdésekről kommunikál, hogy elterelje a figyelmet a valódi problémákról. Azon a Magyarországon, ahol az emberek többsége egyre rosszabbul él, ahol a kormány felelőtlensége ránk szabadította az inflációt, és ahol 40 ezer honfitársunkat temettük el a hibásan kezelt járvány miatt.

És itt van most a másik Magyarország. Akik ma reggel ott álltak a Kossuth téren, és a valódi kérdésekről kérik ki az emberek véleményét. Akarunk-e 500 milliárd forinttal eladósodni Kínának? Elitegyetemet építeni hitelből a magyar diákok kollégiuma helyett? Vagy szeretnénk-e segíteni a rosszul kezelt koronavírus-válság miatt munkájukat vesztett honfitársainkon? Együttérzőek vagyunk-e velük?

Mert ezek a valódi kérdések ma, és számomra ez az aláírásgyűjtés, ez a siker azt mutatja, hogy ez az ország változást akar. A változásra készen áll az ország, és készen állnak az Egységben Magyarországért pártjai és az őket támogató civilek is!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Ez a "rosszabbul élünk, mint 4 éve" egyszer már nem jött be a Patásnak,,

Rosszul szólsz, mer bejött. A 2006-os választás után kiderült - ezt az EU is alátámasztotta a konvergencia programban a csalást - az őszödi beszéd meg igazolta.

Máskülönben nekem bizonygatni sem kellett, mert a kiadásaimról vezetem a könyvelést és számomra a Gyurcsány kormány kéthavi nyugdíj elvesztését jelentette, beleértve a 13.nyugdíj elvonást is. Az elmúlt 12 évben a mostani kormány nemcsak visszaadta, adja, hanem még plusz egy havival ki is egészítette. A versenyszférában pedig soha nem volt ekkora béremelés, mint az elmúlt három évben, ahogy a foglalkoztatás a sem volt ilyen mértékű.

Ja, kimentem, s hát csupa ismerős Lipóciából, s nem értették, amikor rákérdeztem, zsidóként biztosan MZP-re, a zsidó-náci koalícióra akarnak szavazni, saját felszámolásukra?

Történelme folyamán a zsidóság nem egyszer menetelt már önmaga érdekei ellen, felszámolását előkészítve.

MZP!

Abban igazad van, hogy van egy másik Magyarország. Vannak a hazájukat szerető cigányok, zsidók, magyarok, szerbek, horvátok, románok, németek, szlovákok, ruszinok, s vannak a hazájuk ellen küzdő gyökértelen, idegen zsoldban álló balliberálisok. Ez utóbbiak nem tekinthetőek Magyarország építőköveinek. Lassan kikristályosodnak az erővonalak. Csak még a fiataloknak, a lakótelepeken élő hazafiaknak kell felismerniük a helyüket, hová is álljanak. Családjuk, nemzetük mellé, vagy azok mellé, akik mindezek felszámolásán munkálkodnak, tudatlanul, vagy idegen zsoldban.

Szerinted a többség a gyermekek buzerálását támogatná? Netán te is?

Kiknek esküdtél hűséget és szolgálatot a kanadai állampolgársági esküddel?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés