A közösségi médiában támadta a momentumos jelöltet a párttársa

2022. január 21. 11:14
Vancsura István önkormányzati képviselő azt javasolja, Bodrozsán Alexandra lépjen vissza az országgyűlési képviselőjelöltségtől, mert „méltatlan”, „nem támogatható” politikus – írja a Hírös.

A Facebookon támadja párttársát, Bodrozsán Alexandrát a momentumos színekben politizáló Vancsura István, aki azt javasolja, hogy lépjen vissza a szerinte „méltatlan”, „nem támogatható” politikus, aki az ellenzék színeiben indul a parlamenti választáson Bács-Kiskun megye 2. egyéni választókerületben.

A Momentum önkormányzati képviselője többek között azt írja, „Bodrozsán jobban tenné, ha inkább visszalépne, méltatlan a képviseletre, miatta bukhat a Bács 2. körzet!”. Majd úgy fogalmaz

„Bodrozsán nem támogatható, méltatlan a politikai szerepvállalásra, méltatlan a képviseletre”.

Vancsura István arra is utalt, hogy sajtótájékoztatón fogja nyilvánosságra hozni, miért méltatlan Bodrozsán a politikai szerepvállalásra. Majd kijelenti: „Egyébként megjegyzem: egy pártlogós előválasztási 3%-os győztes eredmény nem nevezhető ligitimnek. Különösen, hogy Bács 2. körzetben ténylegesen »kizárták« a választók egy részét”.

 

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Összefogááááás!
Előválasztáááás!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés