Egy kis elfeledett érdekesség a „Kapitánytól”

2022. január 20. 12:04

Volner János
Facebook
Azt találta mondani, hogy „Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc embere”.

„Megszokhattuk már, hogy baloldali összefogás lassan szénné égő üstököse, a hódmezővásárhelyi Arisztotelész, Márki-Zay Péter rendszeresen olyan butaságokat beszél, hogy ég-föld zeng tőle. Ráadásul ezt nem humoros és laza, hanem kioktató és lekezelő stílusban teszi olyan gyakran, hogy szinte nincs is már társadalmi réteg, vagy csoport, aki ne kapott volna egy virtuális parasztlengőt a „géniusztól”.

Saját szövetségesei sem bíznak benne, sőt, idegességükben lassan a lábujjkörmüket is lerágják, ha Márki-Zay megszólal. Éppen ezért mostanra már felvigyázókat, képzett cenzorokat rendeltek mellé, hátha így nem lődöz olyan intenzíven az elszabadult hajóágyú.

Belefutottunk egy érdekes cikkbe, mely Márki-Zay Péter tavaly őszi –rendkívül figyelemreméltó – agymenésével foglalkozik. A »Kapitány« érzékelhetően ideges lett, amikor a DK-val és Gyurcsány Ferenccel való szövetségéről, illetve kapcsolatáról kérdezték. Nála mindig kiszámíthatatlan lelkiállapotot okoz, ha felhúzza magát, ami ezúttal sem volt másként.

Azt találta mondani – kapaszkodjunk meg – hogy »Gyurcsány Ferenccel nyilvánvalóan együttműködik a Fidesz.« »Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc embere. A Fidesz igenis részt vett az előválasztáson, hiszen a Dobrev-kampányt támogatta az ellenem szóló aktával.«

Most mi van??? Emlékeink szerint nagyjából ugyanezen időben mondta Márki-Zay Péter azt is a személyében és alkalmasságában kételkedő DK-s szavazótábornak, hogy ő azon dolgozik, hogy a DK a legnagyobb kormánypárti frakció legyen a választások után.”

Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc embere."

Tényleg ezt mondta? Nem fordítva értette? :D Hogy lenne már Gyurcsány embere Orbán Viktor?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés