Büszke Hegedűsök

2022. január 20. 7:55

Pilhál György
Magyar Nemzet
Árulásban született a Momentum. Ők ilyen „magyarok”. Hegedűs hadnagyok.

„Micsoda elferdült lelkük lehet azoknak, akik magyarként ma is azon örvendeznek, hogy fájdalmat okozhattak honfitársaiknak, mások bánatától dagadt a keblük! Fekete-Győr András, a Momentum exelnöke elmondja. Első kézből…

»Hatalmas büszkeséggel tölt el – meséli a közösségi oldalán –, hogy már öt év eltelt, mióta egy szürke januári reggelen egy fiatal, lelkes és tettre kész közösség nevében először álltunk ki a hidegtől és a megilletődöttségtől dideregve a Blahára. […] A NOlimpia – Nem az olimpiára […] az első szög Orbánék koporsójába.«

Fekete-Győr büszke arra, hogy sikerült megtorpedóznia a 2024-es budapesti olimpiát, és ezzel Emmanuel Macron kezére játszani a nyári játékok rendezési jogát. (Hogy milyen ember az ilyen? Sajátjai sem tartják sokra: aligha véletlen, hogy 3,39 százalékkal tök utolsó lett a baloldali miniszterelnökjelölt-versenyben.) Fegyőr pártja az olimpiarendezésre szintén pályázó franciákat szolgálta. A júdáspénz is onnan érkezhetett. Árulásban született a Momentum. Ők ilyen »magyarok«. Hegedűs hadnagyok.

Vannak, akiknek egy ilyen »olimpiai siker« örömöt okoz. Az aljasság minősített fokozata, mikor valakik abban lelik örömüket, hogy saját nemzetüket, magyarok millióit fosztják meg a fölemelő érzéstől, amelyben egy most élő embernek már aligha lesz része: magyarországi olimpia.

Fekete-Győrék ezt a gyalázatos tettet tartják legnagyobb teljesítményüknek. Szétverni saját nemzetük álmát – és büszkének lenni arra. (Az már csak hab a tortán, hogy a momentumos Cseh Katalin cége a megfúrt olimpiára hivatkozva nyert uniós tízmilliókat.) Istenem, kikkel élünk egy hazában?”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megilleti az olimpiai érem ezt a Feketét!
Aranyérmes hazaáruló ő.
Csak azt sajnálom, hogy dideregnie kellett ezért a Blahán.
De hát ilyen a politikai prosti élete, néha vacog is..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés